Banner
Banner

Recenze Brambory

Brambory
Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit Brambory, vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší... číst celé 

Recenze

52
5.0
hodnotilo 52 zákazníků
5
43x
4
5x
3
0x
2
0x
1
0x
Kdyby byla moje sestra jídlo, byla by brambora. Neznám člověka, co by brambory miloval jako ona, opravdu je jí každý den, takže jsem ji překvapila touhle krásnou kuchařkou. Nejprve se smála, že zrovna ona snad rady, jak na brambory, nepotřebuje,... číst celé 
Rusalka
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Kdyby byla moje sestra jídlo, byla by brambora. Neznám člověka, co by brambory miloval jako ona, opravdu je jí každý den, takže jsem ji překvapila touhle krásnou kuchařkou. Nejprve se smála, že zrovna ona snad rady, jak na brambory, nepotřebuje, ale ještě tentýž večer mi volala, že tu knížku miluje, protože takhle lahodné a křupavé pečené brambory se jí snad ještě nepovedly. Receptů zkoušela už několik a já měla tu možnost pár z nich ochutnat a za nás obě palec nahoru!
10/08/2018
Avatar uživatele
S touto knihou objevíte velké kouzlo té nejjednodušší a nejobyčejnější potraviny, kterou máme doma každý a nikdy jsme jí nepovažovali za tak skvělou, brambory. Já mám brambory velmi ráda a často je používám, ale i tak jsem byla mile překvapená, jak moc se dají využít v kuchyni a jaké úpravy ještě neznám. Mezi moje oblíbené patří recepty z jednoho hrnce, ale mám ráda i různě zpestřené bramborové kaše a bramborové těsto...
26/06/2018
Avatar uživatele
Brambory miluji na všechny způsoby, takže z této kuchařky jsem byla nadšená. Obsahuje ohromné mnnožství receptů, které máte chuť hned všechny vyzkoušet. Jsou rozděleny do přehledných kategorií, takže se v knížce dobře vyhledává. A hlavně jsou psány srozumitelně, takže i člověk, který se v kuchyni až tak často nepohybuje, podle nich zvládne uvařit. Pomyslnou třešinkou na dortu jsou pak nádherné fotografie, kterých je knížka plná.
21/01/2019
Avatar uživatele
Jak udělat brambory na mnoho receptů? Jak udělat s jedné oblíbené přílohy něco výjimečného? Přesně to se dozvíte v této skvělé kuchařce z edice Apetit, která obsahuje senzační a chutné recepty, díky této knize jsem se konečně naučila dělat výborné bramborové knedlíky. Rozhodně ji doporučuji všem milovníkům dobrého jídla. Podle receptů se mi velmi dobře vaří, jsou přehledné a fotografie jsou nádherné.
30/06/2018
Avatar uživatele
Manžel vždy z obchodu přinese velký pytel brambor s tím, že na kila vyjde levněji, než ten malý. Už ho ale moc nezajímá, že je pak musím zpracovat, jinak nám doma pojdou :). Takže jsem za tuto knihu vděčná. Recepty jsou opět jednoduché se skvělým výsledkem. Obzvláště dokonalé jsou bramboráky, bramborové saláty a bramborové pečivo. Nemůžeme se vždy dohodnout, zda upéct olivovou Focacciu z knihy o slaném pečení nebo bramborové koláčky.
5/06/2018
Avatar uživatele
Když jsem uviděla tuto kuchařku, tak jsem pomalu ani nemohla uvěřit, jak je možné vymyslet přes sto receptů z brambor. A skutečně to možné je. Kuchařku doporučuju všem hospodyňkám a hlavně v domácnostech, kde mají brambory velkou oblibu. V této kuchařce se naučíte brambory upravovat v různých podobách od polévky, přes kaše, různé placky, saláty, bramborová těsta až po dezerty. Určitě by kniha neurazila ani jako dárek.
29/05/2018
Avatar uživatele
Úžasné recepty,jednoduché a chutné,ten kdo vaří hodně z brambor,tuhle knihu určitě využije a je tam recept i na bryndzové halušky,přesný návod. Takže určitě doporučuji.❤️👍
10/01/2025
Avatar uživatele
Knihu jsem koupila jako dárek švagrovi.. velice se líbil.. Kniha je hezky zpracovaná. Balíček přišel rychle.
9/01/2024
Avatar uživatele
Edice Apetit a jejich Brambory. Moje první knížka z celé série a taky moje úplně nejvíc oblíbená. Jestli si říkáte, že zrovna u suroviny jako jsou brambory se nemáte už co učit a nemá Vás co překvapit. Tak Vám říkám, že se pletete. Kniha je úžasná. Gratinované brambory už nedělám jinak. Moje dcera je zbožňuje. A další recepty je směle následují stejnou cestou. Toto se prostě povedlo a rozhodně doporučuji všem.
12/08/2021
Avatar uživatele
Tak toto vydání kuchařky na téma brambory se mi líbí opravdu hodně. Na zahradě si brambory pěstujeme, tak budeme mít pěkné využití receptů na mnoho způsobů. Brambory jsou nejen zdravé, ale mají tu výhodu, že se dají snadno a na mnoho skvělých variant uvařit nebo upéct. Mnohé recepty z této knihy jsem již vyzkoušela uvařit a musím uznat, že jídlo bylo opravdu vynikající a všem nám velice chutnalo. Vřele doporučuji tuto kuchařku vyzkoušet, je vážně skvělá a praktická.
17/05/2021
Avatar uživatele
Téměř každá rodina používá k vaření brambory a všichni znají pečené v troubě, vařené a bramborovou kaši, pokud ale chcete vaše kulinářské umění dotáhnout výše a pochutnat si na skvělých bramborákách, bramborových plackách nebo si udělat výtečné sladké bramborové těsto, tak je tato kuchařka pro vás.... Kniha je velice inspirativní, skvělá a já jsem mnoho receptů neznala a byla jsem překvapena skvělou chutí.
5/05/2021
Avatar uživatele
Brambory jsou asi nejvíc používaná přílohy. Alespon teda u nás to tak je. Knihu sem dostala na Vánoce, protože z brambor ráda vařím a stále zkouším něco nového. Naposledy to byla bramborová pomazánka, která měla velký úspěch. Jsou tu recepty na knedlíky, kaše, zapečené, domácí hranolky, bramborové saláty, bramboráky a dokonce i na bramborové pečivo. Receptů je tak fakt dostatek a nejsou nijak náročné.
29/11/2020
Avatar uživatele
O bramborách se říkalo, že se jedná o jídlo pro chudé, a myslím, že to do jisté míry platí i dnes, pamatuji si, jak mě často zachraňovali během vysokoškolského studia při nedostatku peněz. Škoda že jsem tenkrát ještě neměla tuto kuchařku. Najdete v ní celou řadu zajímavých receptů, mě osobně nejvíce chutná bramborové pečivo podle této kuchařky. Kromě toho zde najdete i tipy jak správně nakupovat brambory, jak je skladovat, nebo jak udělat tu nejlepší bramborovou kaši na světě.
1/10/2020
Avatar uživatele
Brambory byly vždycky považovány za takovou levnou přílohu, ale dá se z nich připravit opravdu spousta zajímavých pokrmů, nejen přílohových, ale i hlavních jídel, které snadno ozvláštníte dobrými ingrediencemi. Já mám brambory ráda a ráda jsem se přiučila novým receptíkům, které si mohu připravit jen tak doma, když vařím pro sebe nebo zde najdete i nějakou tu dobrůtku, která se hodí na oslavu. Super.
28/09/2020
Avatar uživatele
Řekla bych, že brambory jsou jedna z nejstarších potravin co u nás lidé jí dávali. Líbí se mi, že v této knize receptu je velké množství návodu a nápadů jak skvěle připravovat brambory. Recepty jsou jednoduché a navíc ještě chutné. Knize je hodně receptu, které jsme už vyzkoušeli a navíc jsou ještě doplněný hezkým ilustracemi. Recepty jsou velmi jednoduché a jejich příprava příprava není nějak složitá.
8/05/2020
Avatar uživatele
Poslední době mi zachutnal něj více a více brambory a tak zkouším další neznámé receptu. Objevila jsem kuchařku ze série apetit. Tato kuchařka je speciálně zaměřená na recepty s bramborami. V kuchařce můžeme nalézt brambory na mnoho způsobů jako jsou i moučníky což jsem předtím nikdy takový řev nedělala nebo i hlavní vchod a i různé saláty. Knížce je napsáno jak brambory ochutit a případně s čím je kombinovat.
28/12/2019
Avatar uživatele
Bez vrambor si nikdo z nás nedokáže představit svůj jídelníček a to co si na bramborách všichni pochvalujeme je jejich variability. Z brambor si prostě můžeme uvařit prakticky cokoli a nikdy se nezklameme. Tuhle plodinu znají snad všichni naši předci a vařili a pekli jw na různé upůsoby a dost často se stali surovinou, která byla vlastně dokonce hlavním jídlem. V téhle kuchařce si najde každý to co má rád.
19/12/2019
Avatar uživatele
Další kniha plná lákavých receptů z edice Apetit, tentokrát zaměřena na pokrmy z brambor. Kniha je plná lákavých receptů, vybere si opravdu každý. Nabízí recepty na nejlepší bramborové pokrmy z jednoho hrnce, křupavé bramborové placky, bramborové knedlíky, zapečené brambory, nebo třeba bramboráky. Recepty jsou jednoduché a z běžně dostupných surovin. Doporučuji stejně jako všechny kuchařky z edice Apetit.
30/11/2019
Avatar uživatele
Brambory se mohou zdat, ze jsou takove obycejne jidlo. Nicmene s touto kucharkou poznate, ze se z nich da vykouzlit jidlo neobycejne a ze to bude dobrota. Tato kucharka z edice Apetit se zameruje prave na brambory. Vedeli jste, ze se z nich da udelat dokonce i sladky dezert? Ja tedy ne. Naucite se bramborove knedliky, kase na x zpusobu nebo treba pect pecivo z bramvoroveho testa. Kucharku doporucuji :-)
31/10/2019
Avatar uživatele
Brambory jsou pro mě asi nejlepší surovinou, ze které vařím. Ale většinou je připravuji jen jako přílohu. A proto kuchařka z edice Apetit Brambory mě nadchla úplně maximálně. Čtenář v ní najde spoustu receptů, tradičních i méně známých z brambor. Ať už se jedná o polévku, tradiční přílohu nebo třeba přísada do těsta. Brambory jsou toliko variabilní. Recepty jsou jednoduché, snadno proveditelné. Zvládne je opravdu každý. Nechybí ani barevní poutavé fotografie.
11/10/2019
Avatar uživatele
Brambory jsou u nas určitě hodne oblíbené. U nas je má velmi rada moje mala dcera. Znam jen par receptu, proto jsem si radeji pořídila tuto knihu. Knihy z edice časopisu Apetit mam rada, ktskte jsemdlouho nepremyslela při koupi. Kniha se mi moc líbí, je hezky a přehledné rozdělena do ruznych části jak vařit brambory. Diky této knize jsem vyzkouselanekolik receptu, které jsem predtim vubec nezkousela.
29/09/2019
Avatar uživatele
Skvěle zpracovaná výpravná publikace pro všechny milovníky této hlízy. Každý, kdo brambory miluje, si tam najde svoji úpravu, svůj recept, kterých je tam nespočet. Jsou velmi přehledně zpracovány a rozděleny, dobře se v knize orientuje. Receptury jsou snadné, srozumitelné, jednoduše popsané. Zároveň je kuchařka vkusně doprovázena barevným obrazovým materiálem. Velmi vhodné i pro začínající hospodyňky.
20/08/2019
Avatar uživatele
Tentokrát se kuchařka z oblíbené edice Apetit zaměřuje na snad nejběžnější surovinu v českých kuchyních - brambory. Já sama jich konzumuju hodně a mám je ráda na desítky způsobů, ale pravda, občas už mi dochází inspirace, a proto je tato kniha skvělá. Najdete tu recepty nejen na to, jak použít brambory jako přílohu, ale také, jak z nich vytvořit chutné hlavní jídlo, třeba polévky, bramborové saláty, různé placky, bramborové pečivo nebo hodně receptů z bramborového těsta.
20/04/2019
Avatar uživatele
Taková obyčejná plodina jako je brambora a přesto tak delikátní! Brambora na tisíc způsobů. Brambora není jen příloha k masu nebo omáčce, je také samostatným pokrmem a dokáže vždy překvapit. Křupavé brambory sypané bylinkami, bramborové těsto, výtečné brmaboráky, nebo rozmanité bramborové kaše. Recepty, které vás nadchnou a nezruinují. Doporučuji všem, protože brambora si zaslouží jednoduše dlouhý aplaus.
31/03/2019
Avatar uživatele
Já osobně připravuji pokrmy z brambor velice ráda, ne vždycky mám dost nápadů na nová jídla, proto jsem okamžitě sáhla po této kuchařce časopisu Apetit. K časopisu samotnému mám trochu výhrady, ale kuchařka je skvělá. Jako i u jiných knih šli autoři dále než jen k sepsání samotných receptů a mimo jiné uvádí rady, jak správně nakupovat které druhy brambor podle jídel, která se chystáme připravit. Recepty jsou jako vždycky jak klasické, tak i neotřelejší a méně známé. Doporučuji!
31/03/2019
Avatar uživatele
Brambory jsou základní surovinou, která nechybí v žádné české kuchyni. Klasické vařené brambory mě ale moc nebaví, takže jsem chtěla poznat nějaké nové nápadité recepty. Pomohla mi tato kuchařka od Apetitu. S touto kuchařkou totiž zjistíte, že brambory lze využít na desítky různých zajímavých způsobů. Líbí se mi třeba tipy na bramborové kaše, které by mě samotnou prostě nenapadly - přitom je to tak snadné! :)
14/03/2019
Avatar uživatele
Edice Apetit je skvělá, jediný problém je, kam všechny ty skvělé knihy dávat. Kdo má rád brambory na různé způsoby, tato kniha mu jistě udělá radost a nestane se, že by si zde nevybral svou variantu brambor, kterou má fakt rád. Brambory jsou klasické české jídlo a v podání Apetitu z nich můžeme udělat jídlo luxusní na vícero způsobů. Samozřejmostí jsou krásné fotografie, které skvěle doplňují text.
30/01/2019
Avatar uživatele
Já brambory miluji nade vše a považuji je za dokonalou potravinu - jsou dobré, nasytí a mají v sobě spoustu živin. Další skvělou věcí, kterou nám tato kuchařka dokonale demonstruje, je to že se dají brambory připravit na velké množství způsobů - zkrátka pokaždé jinak! Brambory od Apetitu si pohrávají s potenciálem brambor a představují více než stovku úžasných a originálních receptů, takže se vám brambory nikdy neomrzí.
5/01/2019
Avatar uživatele
Brambory jsou v podstatě tou nejzákladnější surovinou, kterou má doma snad každý, ale nikdy mě, až do přečtení této kuchařky nenapadlo, kolik kouzelných jídel se z nich dá vytvořit a které jsou navíc výborné. Najdete tu tipy na spoustu příloh, kde hrají brambory hlavní roli, kaše, vařené, pečené, smažené, hranolky a podobně, ale také na spoustu hlavních jídel, kde si vystačíte jen z bramborami, pár dalšími ingrediencemi a ani nepotřebujete maso.
1/11/2018
Avatar uživatele
Letos jsem si zasadila takové políčko s bramborami a vypadá to, že se jich urodilo tolik, že je budu jíst do dalšího léta. Abych pořád nejedla vařený brambory, kaši nebo pečený v troubě, zakoupila jsem si tuto kuchařku z edice Apetit – Brambory. Překvapilo mě, co všechno se s nimi dá udělat. Kromě různých způsobů zpracování jak jsem již psala, tak jsou zde návody na všelijaké placky, omelety, různé zapékání brambor, knedlíky, ale i pečivo nebo dokonce sladkosti.. Přesně to, co jsem potřebovala.
31/07/2018
Avatar uživatele
Brambory jsou takovým základem české kuchyně. Pěstujeme si je na zahrádkách, jíme je nejen jako přílohy, ale také je přidáváme do různých jídel. Tato kuchařka „Brambory“ z edice Apetit vás naučí více než stovku receptů z brambor. Naučíte se z nich všechno možné – od různých kaší, knedlíků, placek až po brambory pečené, zapékané nebo bramborové pečivo. V kuchařce najdete i sladké recepty z brambory, což se může zdát trochu zvláštní kombinace, ale zaručuji vám, že byste to nepoznali.
25/03/2018
Avatar uživatele
Pokud máte rádi brambory tak jako já, tak určitě doporučuji tuto skvělou kuchařku. Nejčastěji podávám brambory jen uvařené, jako přílohu, nebo v podobě bramborové kaše, a párkrát do roka jako bramborový salát. Tady je ale takové množství inspirace, že jsem hned po přečtení nakoupila 5kg brambor, a šla zkoušet. Bramborové recepty z této knihy nejsou jen inspirací v podobě přílohy, ale také místo hlavního jídla, což je skvělé, protože brambory jsou nejen chutná, ale také levná a dostupná surovina.
14/01/2018
Avatar uživatele
Nebojím se napsat, že brambory jsou základem české kuchyně. Můžete si je sami vypěstovat, udělat si zásoby na zimu a pak je využít buď jako přílohu k hlavnímu jídlu nebo z nich udělat přímo hlavní jídlo, předkrm, dezert, prostě cokoli. Pokud vám docházejí nápady, tak by vám mohla pomoci tato kniha, která je na vaření z této pochutiny zaměřena. Najdete zde různé placky, saláty, kaše, pečivo a spousto dalšího - a vše z brambor!
31/12/2017
Avatar uživatele
Kniha Brambory je neskutečně inspirativní kuchařkou a člověk se nestačí divit, že jde z této základní suroviny udělat až tolik pokrmů. Edice Apetit je pečlivě zpracována a doplněna krásnými fotografiemi, které vypadají prostě úžasně, což dodává knize velké plus. Bod k dobru si také zaslouží rozdělení do kapitol a dle náročnosti přípravy. Kniha je psaná jasně, stručně, takže nestrávíte zbytečně moc času jenom samotným čtením receptu.
4/11/2017
Avatar uživatele
V naší domácnosti jsou brambory nejpoužívanější potravinou, proto mě tato kniha oslovila a velmi potěšila. Použití brambor nejen v roli přílohy ať už ve vařeném stavu nebo jako knedlíky či placky, rozhodně není jediným způsobem využití brambor. Dají se použít mnoha způsoby a pokud máte správný recept a inspiraci, můžou se obyčejné brambory stát opravdovou hvězdou vaší kuchyně, na které si pochutnáte.
7/09/2017
Avatar uživatele
Pokud jste si mysleli, že na surovině jako jsou brambory, nejde už nic lepšího vymyslet, pořiďte si tuto kuchařku a budete valit oči. Vyzkoušíte recepty z nejrůznějších kuchyní světa a tolik variant přípravy, že nebudete vědět, kterou z nich si dřív vybrat při přípravě nedělního oběda. Pokud Vám brambory přišly dosud nudné a fádní, po zakoupení této kuchařky se stanou oblíbenou surovinou, kterou budete využívat v kuchyni.
26/04/2019
Avatar uživatele
Brambory, tak jednoduché a klasické jídlo. Má milion podob a lze z nich vytvořit hlavní chod, polévku, předkrm či dezert. Ovšem víte, co vše z brambor lze udělat? Sama jsem byla z některých receptů překvapena. Knížka Vám nabízí recepty a to, ať už klasické či méně známe, originální. Knížka je vydána ze známé edice kuchařek Apetit. Ukáže Vám více,jak přes 100 receptů z brambor. Za mě knížku rozhodně doporučuji.
23/04/2019
Avatar uživatele
Přijde mi, že brambory jsou pro nás Čechy takovým základem. Určitě si je alespoň jednou týdně jako přílohu dám. Nicméně ani takováto "obyčejná" surovina se může stát základem mnoha chutných jídel. Inspiraci naleznete v této kuchařce od Apetitu. Autoři shromáždili celou stovku receptů, které jsou ozkoušené a prověřené. Z brambor se dá udělat vše - od polévky až po dezert. Zajímavá kuchařka, doporučuji
27/08/2018
Avatar uživatele
Trochu netypická kuchařka z edice Apetit je zaměřena na jednu jedinou surovinu, která je ale v české kuchyni poměrně typická. Brambory. Kniha přináší více než sto receptů z brambor. Dáme si brambory pečené, zapečené, bramborové kaše i knedlíky, stejně jako různé bramborové placky či bramborové saláty. Trochu netradičně (alespoň pro mě) zde najdeme i bramborové pečivo, bramborové omelety a dokonce i sladkosti s obsahem brambor. Kniha je skutečně zajímavá
28/02/2018
Avatar uživatele
Brambory mám ráda nejen jako přílohy, ale tak jako samostatné, plnohodnotné pokrmy. Edice Apetit, která je plná uzasnych fotografií mi tedy udělala obrovskou radost vydáním kuchařky, která se zajímá primárně o brambory.
Velkým překvapením pro mě byla kapitola o dezertech, protože těch jsem z brambor příliš neznala. Vaření a edici Apetit zdar! Jejich kuchařky jsou bezkonkurenční a dle mého na trhu nic moc lepšího nenajdete.
11/09/2017
Avatar uživatele
Brambory, obyčejná a základní potravina, kterou máme všichni vždy doma, jak z nich ale vykouzlit naprosto neodolatelný a jedinečný pokrm, to už se dozvíte v další knize Apetit, která se věnuje bramborám jako hlavní surovině. Nemusí být jen jako příloha, využití je mnoho, třeba jako základ do těsta na pečivo, díky bramborám bude krásně vláčné. Já mám ráda kapitolu o bramborových salátech, protože nemusí být jen ten klasický Vánoční
5/09/2017
Avatar uživatele
Brambory jsou fajn, ale jenom v tom případě, pokud jsou správně upraveny. To je panečku potom dobrota. Variací je opravdu hodně, ale ke správnému pochopení potřebujete tuto knihu. Ukáže Vám, jak se brambory správně připravují, naleznete tu i velmi dobré recepty. Takové bramborové placky dokážou opravdu navnadit. Budete spokojeni a velkou výhodou je, že se Vám kniha jen tak neomrzí. Vždy v ní najdete něco nového k vyzkoušení.
31/07/2017
Avatar uživatele
Na brambory nedám dopustit a pokud jde o mě, tak bych si je dával pořád dokola a nebál bych se přiznat, že si v této kuchařce pochutnám úplně na všem co je v knize v nabídce. Je to moje oblíbená potravina už roky a tak neváhám ani chvilku a promýšlím si co by bylo nejlepší si z nich tedy připravit a já si tak snad ani nepamatuji co by bylo jediné z nejlepších jídel v této knize. Jsem tak rád za možnost si pochutnat.
22/03/2020
Avatar uživatele
Zajímavá kuchařka s velice jednoduchým názvem, ovšem obsahově je velice bohatá. Je až k neuvěření, kolik receptů s brambory existuje, jak lze tuto výbornou surovinu upravit do tolika lahodných pokrmů, které lze servírovat na oběd či večeři. Myslím, že knihu si oblíbí soustu lidí, jelikož samotné brambory jsou velice oblíbenou potravinou a potkáme se s nimi kdekoliv. Navíc recepty jsou psány jednoduchým stylem, takže je pochopí i ten, co se v kuchyni moc nepohybuje.
28/05/2019
Avatar uživatele
Brambory patří mezi mé nejoblíbenější přílohy. Ať už se jedná o bramborovou kaši nebo rovnou salát. A tato kuchařka Brambory z edice Apetit mi pomáhá připravovat je ještě lahodněji a dokonaleji, než jsem je dříve připravovala. A vím, že se stále dokola opakuji, ale rozhodně kuchařku Brambory všem moc doporučuji. Vše je opět rozděleno do přehledných kapitol, ve kterých se rozhodně neztratí ani začátečník.
30/09/2017
Avatar uživatele
Brambory jsou asi nejzákladnější potravinou používanou v kuchyni, nejlepší vhodnou přílohou k různým typům jídla, vhodné hlavně ke šťavnatému masu.
Tato kniha, opět jednou z výtečné edice Apetit, kterou si nemohu vynachválit, potěší každého milovníka gastronomie, který se chce o těchto základních přílohách něco dozvědět.
Kromě krásných fotografií najdete v knize i zajímavosti a pochopitelně recepty, které ještě neznáte.
30/09/2017
Avatar uživatele
Brambory představují jednu z nejdůležitějších českých potravin. Bez problémů si je dokážeme sami vypěstovat a nemusíme se tak spoléhat na dovozce. Pokud nám počasí přeje a nejsme úplně marnými zahradníky, vždy jich budeme mít dostatek. A řeknu vám, ani s brambory to není žádná nuda, protože existuje nepřeberné množství receptů, které vám poradí, jak efektivně tuto surovinu využít. Sama bych nevěřila, že se dají využít i třeba v dezertech. Mrkněte do této knihy, překvapí i vás.
31/07/2017
Avatar uživatele
Myslím , že si ted spousta lidí tady řekne, že jsem asi "divná" :D, ale já brambory nemám ráda. Myslím teda klasicky vařené brambory. Hranolky, nebo pečené brambory, bramborovou kaši, to vše ráda mám, ale klasicky uvařené brambory opravdu nemusím. Proto jsem si koupila tuhle knihu, abych objevila nějaké nové způsoby, jak vařit, péct brambory. Některé recepty byly opravdu zajímavé a chutné, jiné žádná sláva. Taková průměrná kuchařka.
31/07/2019
Avatar uživatele
Miluji brambory. Popravdě mám teda svoje oblíbené způsoby, jak je upravit a podávat, ale nikdy není špatné podívat se, jestli neexistuje ještě nějaký zajímavý a chutný recept. A kde jinde bych se po něm měla podívat než v kuchařce edice Apetite, které se mi tak osvědčily? A musím říct, že je tu opravdu velká hromada receptů, které vypadají neskutečně chutně. Některé jsem už vyzkoušela a opravdu takové byly.
26/05/2019
Avatar uživatele
Brambory, všude brambory...ale kolik receptů z brambor znáte? Ano, jistě znáte vařené brambory, bramborovou kaši nebo pečené brambory.Ale znáte i některé méně známé recepty? Já příliš receptů neznala, než jsme se seznámila s touto kuchařkou. Recepty v kuchařce jsou krásně nafocené, ale to není hlavní- vypadají a hlavně chutnají dobře i na talíři ve skutečnosti. Zaručuji, že si kuchařku oblíbíte, tak jako já!
30/04/2018
Avatar uživatele
Brambory jsou nejčastější přílohou a základem české kuchyně. Mnoho lidí si své brambory pěstuje na malých políčkách . A pak si je uvaří či opeče. Nebo si připraví bramborovou kaši.Ale tahle kuchařka Brambory nás naučí , že brambory nemusíme jíst jen pečené a vařené. Najdeme zde i různé pokrmy z bramboru, které není třeba podávat jako přílohu, ale jako hlavní část. Brambory jsou dostupná a levná surovina a díky téhle kuchařce je budete moct jíst stále :)
31/03/2018
Avatar uživatele
kdo by neznal brambory! Ale vařit je stále dokola a 4 různé osvědčené způsoby je prostě někdy nuda! A proto jsme si i tuhle kuchařku musela koupit! A ejhle najednou tu máme milion podob a chutí rozdělených do 9 kapitol: Z jednoho hrnce, Pečené & zapečené brambory, Bramboráky, placky & omelety, Bramborové těsto, Bramborové saláty, Bramborové kaše, Chuťovky, Bramborové pečivo, Na nákupu & v kuchyni. Tak směle do vaření!
4/09/2020