Jídlo s.r.o.

· Pražský kulinářský institut · 2015 · vázaná · 192 stran

Jídlo s.r.o.

Antikvariátní kniha
Zboží odesíláme do 1 až 2 dní
Pár kliknutí a zboží máte doma
Poštovné a balné od 59 Kč
Celou objednávku Vám odešleme v jednom balíku za 1 poštovné!
Megasleva
320
320
Cena nižší o 20 % oproti DMOC
Běžně 399 Kč
   
Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen... číst celé 

Nakupte společně

Nákupem získáte tento krásný dárek

Dárek 1.
DÁREK ZDARMASběratelská záložka
  • Dárek Sběratelská záložka je součástí série.
  • Dárek Pro dlouhou životnost je záložka potažená lesklou laminací, která zabraňuje poškození.
  • Dárek Dárek získáte ke každé objednávce.
Sběratelská záložka
  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři
Máme 12 kamenných prodejen

Sběratelské záložky

Podobní autoři

Interviews icon České osobnosti na návštěvě v Megaknihách!

Pravidelně k nám do Megaknih chodí známe české osobnosti a povídáme se s nimi o knihách. Pozvání k nám do Knižního zákulisí přijali zajímavé české osobnosti, například Jirka Mádl, Roman Vaněk, Veronika Žilková, Bořek Slezáček, Josef Maršálek, Martina Preissová a mnoho dalších!

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Benefits icon Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat

    Benefits icon Hodnocení od zákazníků Heureka.cz

    1504 pozitivních recenzí
    za posledních 90 dní
    4star celková spokojenost
    s obchodem
    "- je to spolehlivý obchod, ráda nakupuji...."
    "Vždy spokojenost!"
    "Rychlé vyřízení objednávky. Plná spokojenost."
    "široký sortiment a rychlé dodání"
    Instagramové soutěže o knihy zdarma
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Avatar uživatele
    Tuto knihu si rozhodně nekupujte jako kuchařku, protože není o tom jak se suroviny mají připravyt, ale jak se zpracovávají př. rohlíky, pivo, kapři, banány i olomoucké syrečky. Kniha není na zdlouhavé pročítání ale spíš se podíváte na obrázky které jsou krok po kroku jenom popisovány. Jídlo s.r.o. není jenom Romanova kniha ale i jeho pořad a desková nebo karetní hra, už si to nepamatuju. Jestli někoho zajímá výroby surovin co má v ledničce tak doporučuji.
    2/08/2020
    Avatar uživatele
    Super publikace. Tohle není kuchařka, ale pravdivá a upřímná výpověď o potravinách. A o tom, co by se potravinami ani nazývat nemělo, podrobné informuje o všemožných nahrazkach které nejsou pro organismus nejen vůbec přínosné, ale spíš jsou škodlivé. No zkrátka, děkuji za tuto knihu! Skvělé. Díky možnosti mrknout na videa je navíc i knihou i teraktivni, vážně moc pěkné zpracování, opravdu se podařilo.
    14/01/2018
    Avatar uživatele
    Tato knižní publikace od známého českého kuchaře pana Romana Vaňka. Tentokrát publikace nese stejné jméno jako jeho pořad na internetové televizi (url) V této knižní publikaci navštívíte různé výrobní závody. Takže se můžete těšit na výrobu piva či bourárnu masa. Velký plus této knižní publikace jsou její ilustrace. Takže se nemusíte bát,že by jste nějaké výrobě nerozuměli. Vřele tuto publikaci doporučuji.
    27/05/2018
    Avatar uživatele
    Konečně se objevil opravdu skvělý kuchař, který ví co dělá a snaží se o nějakou osvětu nejen v domácích kuchyních a vaření, ale i na školách a u dětí. Jídlo, které jíme je velmi důležité pro naše zdraví, ale v dnešní době existuje spousta náhražek a hnusů, které se jako dobré jen tváří. Roman Vaněk se podíval na jejich výrobu a kontroloval jejich kvalitu a touto knihou chce všem ukázat, kde se jídlo bere a jak
    9/01/2018
    Avatar uživatele
    Velmi ráda a pravidelně sleduju pořad Jídlo s.r.o. na internetové televizi Stream. Je opravdu zajímavé sledovat jak a z čeho se vyrábí nejrůznější potraviny a pochutiny. Roman Vaněk je pro mě výborným kuchařem i moderátorem, proto jsem se rozhodla zakoupit tuto knihu a rozhodně jsem nebyla zklamaná. Kniha je plná krásných fotografií a zajímavých informací. Doporučuji všem, kteří mají rádi knihy o jídle.
    20/07/2017
    Avatar uživatele
    Vynikající kniha, která nám ukáže, jakým způsobem se vlastně vyrábí potraviny, co je k tomu zapotřebí a provede Vás i koloběhem potravin. Obsahuje hodně fotografií, člověk si může vše představit a věřte, že se jedná o velmi poučnou záležitost. Pan Vaněk už několikrát dokázal, že jsou jeho knihy na vynikající úrovni a tato není výjimkou. Navíc můžete shlédnout i seriál, která je k dispozici na internetu. Budete překvapeni, jak moc dobrá kniha to je.
    16/07/2017
    Avatar uživatele
    Jídlo s.r.o. je velice poučná kniha, kterou by si měl přečíst naprosto každý. Zjistíte v ní, jak je to vlastně s výrobou potravin, která je někdy velmi krkolomná. Určitě znáte pořad na Streamu, který má vlastně stejný název. Kniha má velmi krásné fotografie a obsahuje jich opravdu velký počet. Doporučuji, v dnešní době se takové informace hodí a uvidíte, že mi dáte brzy za pravdu. Od autora mám již více knih a jsem vždy velmi spokojen.
    2/11/2017
    Avatar uživatele
    Opět pěkně zpracovaná kuchařská kniha od Romana Vaňka nesoucí název Jídlo s. r. o! Pokud jste zvídaví, zajímáte se o jídlo a gastronomii jako celek, opravdu vás zaujme, jak se jaká potravina vyrábí a jak samotné jídlo vzniká.
    Dobré je, že kniha není rozhodně jen pro dospělé a už zručné milovníky jídla, ale i mladší generace si přijde na své, protože je kniha "propojena" s internetem a děti mohou získat přístup ke speciálním dalším informacím.
    30/09/2017
    Avatar uživatele
    Mám ráda knihy o vaření. Ani tato mě nezklamala. Zvlášť ,když ji napsal pro mě známý kuchař, pan Vaněk. Hodně jsem o něm slyšela a už proto jsem po knize musela sáhnout. Vůbec mě nezklamala, by naopak. Líbí se mi, že v knize je mnoho reálných forografií jídel. Je psaná jednoduše, takže není problém, aby ji pochopil i ten, kdo není právě nejzkušenějším v kuchyni. Doporučuji všem jako další možnou kuchařku.
    16/07/2017
    Avatar uživatele
    Kniha Romana Vaňka, která však není kuchařkou, jak jsou čtenáři od tohoto autora zvyklí. Zajímavá naučná kniha, která čtenářům přibližuje výrobu potravin, a to podrobně, krok za krokem. Zajímavý exkurz do tajů cesty potravin od výroby až po cestu do supermarketů nebo na naše stoly. Vzhledem k tomu, že se jedná z velké části o obrazovou publikaci, je kniha určena spíše pro mladší čtenáře - těm starším bych doporučila zůstat spíše u původního formátu, a to pořadu Jídlo s.r.o. na Streamu.
    15/10/2017
    Avatar uživatele
    Velice zajímavá publikace. Samozřejmě vychází ze stejnojmenného internetového pořadu Romana Vaňka. Navštívíme zde několik potravinových provozů a dosti podrobně se dočteme jak fungují. Je zde popsána například pekárna, kravín, či pivovar. Dočteme se odkud pochází primární suroviny. Jak se pěstují, zpracovávají, atd.
    Celá publikace je pak hlavně doplněna výbornými ilustracemi, jež skvěle korespondují s popisem a pomohou tak pochopit celý výrobní proces.
    10/05/2020
    Avatar uživatele
    Jidlo s.r.o. je spíše odrazem jeho pořadu, ve kterém nám Roman Vaněk poukazuje na kvalitu pozravin a na to jak si zprávně vybrat to nejlepší. Rozpoznat kvalitubjídla není vždy snadné a tak si jeho pořad velmi rádi pouštíme. Tahle kniha je vlastně opravdu hodně zajímavá. Dostáváte se do tajů výroby a samitné technologiebzpracování jednotlivých potravit a uvědomujete si tak kvalitu a. Nímání společnosti.
    10/12/2019
    Avatar uživatele
    Když jsem poprvé viděl tuto knihu za výlohou, tak jsem si pomyslel, že se jedná o další kuchařku. Pan Vaněk jich totiž už několik napsal a jsou vynikající. K mému překvapení tato kniha není o vaření, ale spíše o potravinách. Dozvíte se v ní informace, které jinde nenajdete. Podíváte se do různých závodů, kde se vyrábí maso, ale i jiné produkty. Kniha Vás provede celým procesem výroby a může nabídnout i skvělé fotografie. Nabízí i celkový pohled na kvalitu potravin a poradí, kterým se máte vyhnout.
    30/04/2019
    Avatar uživatele
    Skvělá kniha od mistra vaření Romana Vaňka, která není, jak bychom u něj čekali, klasickou kuchařkou, ale spíše průvodcem po světě potravin, který nám odhaluje to, jak jsou jednotlivé věci zpracovávány a které produkty tak mají ke skutečným potravinám již skutečně daleko. Velmi mě těší, že i kuchaři si toto začínají uvědomovat a opouští se od tzv. české klasiky plné chemicky zpracovaných surovin, jež už má skutečně do jídla daleko a snaží se čím dál tím více zapojovat čerstvé a zdravé suroviny.
    30/04/2019
    Avatar uživatele
    Pokud vás zajímá co opravdu jíte, kde se potraviny berou a jakým procesem se zpracovávají. Tato kniha vám přinese celou řadu odpovědí. Měla jsem moc ráda internetový pořád Romana Vaňka o kvalitě jídla, protože se nebál opravdu pátrat po jeho kvalitě a říct to naplno. Tato kniha je velmi zajímavá nejen pro dospělé, ale ukáže i dětem ve školním věku, jak se jejich oblíbené potraviny dostanou až k nim na talíř.
    6/01/2018
    Avatar uživatele
    Romana Vaňka mám rád. Jeho pořady (Peklo na talíři, Jídlo s.r.o. a další) a jeho humor. Celkově je to sympaťák, který mi vyhovuje. A tak jsem dal šanci i této knize. A stejně jako pořad i tato je velmi zajímavá. Chcete vědět, jak se jídlo vyrábí? Na jakém principu to pracuje? A na co si dávat pozor? Co vyhledávat? Nebát se říci si o kvalitu? To vše zde najdete. Velice poučené a i svým stylem zábavné. Doporučuji pro ty, kteří chtějí být informováni.
    4/10/2017
    Avatar uživatele
    Roman Vaněk je mým oblíbeným televizním kuchařem, který se nebojí pátrat a odhalovat skutečnou kvalitu potravin. Proto vznikl jeho skvělý pořad Jídlo s.r.o., kde putoval po různých továrnách a místech kde se potraviny vyrábějí a zpracovávají a ukázal všem zajímavý postup výroby některých výrobků. Spoustu potravin denně kupujeme a ani netušíme jakou úpravou a kontrolou musejí projít. I o tom je tato povedená kniha.
    31/12/2017
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

    Kniha návstěv

    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.
    Dana
    Ověřený příspěvek
    Obchod můžu jenom doporučit, objednávala jsem vícekrát a vždy všechno v pořádku a rychlé dodání
    Pavel
    Obchod doporučuji.
    Zdeněk Krahulík
    Plná spokojenost, solidní jednání.Je to spolehlivý e-shop, již mnohokrát jsem tam nakupoval Děkuji.
    Adam Srstka
    Ověřený příspěvek
    Mega knihy nikdy nezklamou jsou prostě nejlepší doporučuji nejsou žádný problémy a jsem z toho šťastný. Doporučuji si tady koupit. Děkuji
    Soběslavová Jana
    Ověřený příspěvek
    velice jsem si oblíbila MEGAKNIHY, velký výběr titulů a žánrů, cena příznivá a dodání obratem. Vřele doporučuji čtenářům
    Jana Herejková
    MEGAKNIHY nikdy nezklamou a patří k těm , kde platím předem a nemám z toho obavy . Děkuji
    Alois
    Rychlé dodání, dobré ceny..
    Syma10
    Super obchod, vždy spokojenost
    Zlata Pátková
    S nákupy jsem vždycky spokojená a vřele doporučuji
    Jiří Pupík
    Ověřený příspěvek
    Není co dodat, nakupují v Mega knihy často, spokojenost.
    1 000 000+ druhů produktů

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.