Sama jsem přísun cukru v poslední době docela výrazně snížila, což je jedině dobře, protože člověk ho zkonzumuje opravdu dost, i když si to třeba neuvědomuje. Zvlášť když je tak moc na sladké jako třeba já. Do budoucna bych chtěla přísun cukru snížit ještě více, proto jsem si vypůjčila tuto kuchařkopříručku, která poskytuje takový opěrný návod pro lidi, kteří chtějí udělat něco pro své ... číst celézdraví. Přijde mi hezky udělaná, přehledná a dobře vypracovaná.
Když jsem začínala s životním stylem bez cukru, toto byla první kniha kterou jsem o této velké problematice četla. Je jednoduchá, ukazuje nám hlavní problémy a čísla o konzumaci cukru v dnešní době a učí nás jak začít s vyřazením. Autorka je rovněž vtipná a veliké plus má grafické zpracování celé knihy! Určitě doporučuji. Myslím, že budete o škodlivosti cukru velice překvapení. A jak ří... číst celéká sám název knihy, život je sladký i bez cukru. :)
Cukr, cukr, cukr. Všude se teď mluví o tom, jak je škodlivý a jak by se měl z našich jídelníčků vynechat. Jenže je tomu skutečně tak? Osobně si myslím, že troška toho cukru nikomu neuškodí a je lepší, než jakékoli náhrady. Zároveň ale nemám nic proti očistě těla. Tahle knížka vám poradí, jak mít sladký život i bez cukru. Část ohledně poruch souvisejících s cukrem je opravdu zajímavá. Ro... číst celézhodně si myslím, že kniha stojí za přečtení.
Život bez cukru jsem si dříve neuměla ani představit. I když jsem ho chtěla omezit již mnohokrát, nikdy jsem to nevydržela dlouho. S touto knihou jsem se nad omezením zamyslela mnohem hlouběji. Je skvěle napsaná, přehledná a rozdělena na osmitýdenní program a recepty bez cukru. Musím uznat, že všechny dosud vyzkoušené recepty byly velmi chutné a tak je omezování s touto knihou mnohem sn... číst celéazší. Líbí se mi i to, že se autorka v knize podělila o svůj příběh. Knihu můžu doporučit.
Skvělá kniha, jedině doporučuji! Autorka vysvětlí vliv a škodlivost cukru na tělo i úplným laikům. Navíc je tam plno skvělých receptů na "sladká" pokušení :)
Jedna z nejpozoruhodnějších populárně-naučných knih o zdravé výživě poslední doby. Zčásti příručka paleostravy, zčásti osobní příběh s řadou zasvěcených informací o metabolismu cukru i o poruchách, jež cukr v organismu vyvolává. Ultramoderní kuchařka v rustikálním stylu, v níž pozadí k překvapivým faktům a pokrmům nové doby tvoří stylové barevné fotografie. Sarah Wilsonová píše pro všec... číst celéhny, kdo se nebojí zamyslet nad tím, co jedí, a chtějí se vymanit ze závislosti na cukru. Život může být sladký i bez něho.
Cukr je v poslední době opravdu strašákem a my si to tedy rozhodně nemyslíme, ale snažíme se ho rozhodně omezovat jak jen to jde. receptů na jídla, kde není cukr je v poslední době víc a víc a tak je tím zdárným příkladem i tato kuchařka, která si nás získala svým snadným přístupem k tomu jak moc je prospěšné si vyzkoušet i recepty, kde je cukr nahrazen jinými prospěšnějšími potravinam... číst celéi, která nás překvapí.
Tato kniha je velmi pěkně zpracovaná. Je psaná velmi jednoduše, srozumitelně a díky tomu je čtivá. Nemusíte být žádný odborník, aby jste vše co je v knize napsané pochopili (což velmi oceňuji). Knihu pohodlně přečtete během dne. Obsah knížky nejprve tvoří vyprávění Sarah o tom, proč se dala na stravu bez cukru, jak moc byla cukrem ovlivněna a s jakými nemoci se potýkala. Dále pokračuje ... číst celékapitola o detoxu, která je věnovaná jednotlivým detoxikačním týdnům, aby jste se zbavili závislosti. Nakonec je velká část věnovaná receptům, kde najdete různé tipy na slané i sladké pokrmy od snídaní až po večeře - nechybí ani pomůcky jako nákupní seznam, suroviny které je dobré mít doma a také vybavení kuchyně. Celkově se mi tato knížka moc líbí. Dobrou volbou bude především pro začátečníky, kteří se teprve začínají zajímat o cukr a skoncování s ním.