Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme – třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na...
číst celé
Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme – třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte venku, ale i na pokrmy hodné sváteční tabule nebo zálesácké kuře v jámě. Nechybějí ani dezerty včetně mražených a konzervování nasladko i naslano. Díky našim receptům si budete přát, aby léto nikdy neskončilo!
schovat popis
Recenze
Letní díl je plný ovoce - toho sezónního.
Kniha obsahuje velký počet receptů a mně, fanouškovi Apetitu nesmí chybět, myslím, že ji ocení každý milovník dobrého jídla, který se zajímá i o ekonomickou část vaření - sezonní suroviny vyjdou cenově nejlépe.
Já osobně vyhledávám hlavně ovoce, ať už čerstvé nebo v nějakém pokrmu, zelenina je také vhodná. V této knize najdete tipy na zpracování všech letních jídel.