Recenze Jídlo s.r.o.

Jídlo s.r.o.

Jídlo s.r.o.

181 Kč
Zobrazit knihu
Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen... číst celé 

Recenze

17
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Tuto knihu si rozhodně nekupujte jako kuchařku, protože není o tom jak se suroviny mají připravyt, ale jak se zpracovávají př. rohlíky, pivo, kapři, banány i olomoucké syrečky. Kniha není na zdlouhavé pročítání ale spíš se podíváte na obrázky které jsou krok po kroku jenom popisovány. Jídlo s.r.o. není jenom Romanova kniha ale i jeho pořad a desková nebo karetní hra, už si to nepamatuju. Jestli někoho zajímá výroby surovin co má v ledničce tak doporučuji.
2/08/2020
Avatar uživatele
Super publikace. Tohle není kuchařka, ale pravdivá a upřímná výpověď o potravinách. A o tom, co by se potravinami ani nazývat nemělo, podrobné informuje o všemožných nahrazkach které nejsou pro organismus nejen vůbec přínosné, ale spíš jsou škodlivé. No zkrátka, děkuji za tuto knihu! Skvělé. Díky možnosti mrknout na videa je navíc i knihou i teraktivni, vážně moc pěkné zpracování, opravdu se podařilo.
14/01/2018
Avatar uživatele
Tato knižní publikace od známého českého kuchaře pana Romana Vaňka. Tentokrát publikace nese stejné jméno jako jeho pořad na internetové televizi (url) V této knižní publikaci navštívíte různé výrobní závody. Takže se můžete těšit na výrobu piva či bourárnu masa. Velký plus této knižní publikace jsou její ilustrace. Takže se nemusíte bát,že by jste nějaké výrobě nerozuměli. Vřele tuto publikaci doporučuji.
27/05/2018
Avatar uživatele
Konečně se objevil opravdu skvělý kuchař, který ví co dělá a snaží se o nějakou osvětu nejen v domácích kuchyních a vaření, ale i na školách a u dětí. Jídlo, které jíme je velmi důležité pro naše zdraví, ale v dnešní době existuje spousta náhražek a hnusů, které se jako dobré jen tváří. Roman Vaněk se podíval na jejich výrobu a kontroloval jejich kvalitu a touto knihou chce všem ukázat, kde se jídlo bere a jak
9/01/2018
Avatar uživatele
Velmi ráda a pravidelně sleduju pořad Jídlo s.r.o. na internetové televizi Stream. Je opravdu zajímavé sledovat jak a z čeho se vyrábí nejrůznější potraviny a pochutiny. Roman Vaněk je pro mě výborným kuchařem i moderátorem, proto jsem se rozhodla zakoupit tuto knihu a rozhodně jsem nebyla zklamaná. Kniha je plná krásných fotografií a zajímavých informací. Doporučuji všem, kteří mají rádi knihy o jídle.
20/07/2017
Avatar uživatele
Vynikající kniha, která nám ukáže, jakým způsobem se vlastně vyrábí potraviny, co je k tomu zapotřebí a provede Vás i koloběhem potravin. Obsahuje hodně fotografií, člověk si může vše představit a věřte, že se jedná o velmi poučnou záležitost. Pan Vaněk už několikrát dokázal, že jsou jeho knihy na vynikající úrovni a tato není výjimkou. Navíc můžete shlédnout i seriál, která je k dispozici na internetu. Budete překvapeni, jak moc dobrá kniha to je.
16/07/2017
Avatar uživatele
Jídlo s.r.o. je velice poučná kniha, kterou by si měl přečíst naprosto každý. Zjistíte v ní, jak je to vlastně s výrobou potravin, která je někdy velmi krkolomná. Určitě znáte pořad na Streamu, který má vlastně stejný název. Kniha má velmi krásné fotografie a obsahuje jich opravdu velký počet. Doporučuji, v dnešní době se takové informace hodí a uvidíte, že mi dáte brzy za pravdu. Od autora mám již více knih a jsem vždy velmi spokojen.
2/11/2017
Avatar uživatele
Opět pěkně zpracovaná kuchařská kniha od Romana Vaňka nesoucí název Jídlo s. r. o! Pokud jste zvídaví, zajímáte se o jídlo a gastronomii jako celek, opravdu vás zaujme, jak se jaká potravina vyrábí a jak samotné jídlo vzniká.
Dobré je, že kniha není rozhodně jen pro dospělé a už zručné milovníky jídla, ale i mladší generace si přijde na své, protože je kniha "propojena" s internetem a děti mohou získat přístup ke speciálním dalším informacím.
30/09/2017
Avatar uživatele
Mám ráda knihy o vaření. Ani tato mě nezklamala. Zvlášť ,když ji napsal pro mě známý kuchař, pan Vaněk. Hodně jsem o něm slyšela a už proto jsem po knize musela sáhnout. Vůbec mě nezklamala, by naopak. Líbí se mi, že v knize je mnoho reálných forografií jídel. Je psaná jednoduše, takže není problém, aby ji pochopil i ten, kdo není právě nejzkušenějším v kuchyni. Doporučuji všem jako další možnou kuchařku.
16/07/2017
Avatar uživatele
Kniha Romana Vaňka, která však není kuchařkou, jak jsou čtenáři od tohoto autora zvyklí. Zajímavá naučná kniha, která čtenářům přibližuje výrobu potravin, a to podrobně, krok za krokem. Zajímavý exkurz do tajů cesty potravin od výroby až po cestu do supermarketů nebo na naše stoly. Vzhledem k tomu, že se jedná z velké části o obrazovou publikaci, je kniha určena spíše pro mladší čtenáře - těm starším bych doporučila zůstat spíše u původního formátu, a to pořadu Jídlo s.r.o. na Streamu.
15/10/2017
Avatar uživatele
Velice zajímavá publikace. Samozřejmě vychází ze stejnojmenného internetového pořadu Romana Vaňka. Navštívíme zde několik potravinových provozů a dosti podrobně se dočteme jak fungují. Je zde popsána například pekárna, kravín, či pivovar. Dočteme se odkud pochází primární suroviny. Jak se pěstují, zpracovávají, atd.
Celá publikace je pak hlavně doplněna výbornými ilustracemi, jež skvěle korespondují s popisem a pomohou tak pochopit celý výrobní proces.
10/05/2020
Avatar uživatele
Jidlo s.r.o. je spíše odrazem jeho pořadu, ve kterém nám Roman Vaněk poukazuje na kvalitu pozravin a na to jak si zprávně vybrat to nejlepší. Rozpoznat kvalitubjídla není vždy snadné a tak si jeho pořad velmi rádi pouštíme. Tahle kniha je vlastně opravdu hodně zajímavá. Dostáváte se do tajů výroby a samitné technologiebzpracování jednotlivých potravit a uvědomujete si tak kvalitu a. Nímání společnosti.
10/12/2019
Avatar uživatele
Když jsem poprvé viděl tuto knihu za výlohou, tak jsem si pomyslel, že se jedná o další kuchařku. Pan Vaněk jich totiž už několik napsal a jsou vynikající. K mému překvapení tato kniha není o vaření, ale spíše o potravinách. Dozvíte se v ní informace, které jinde nenajdete. Podíváte se do různých závodů, kde se vyrábí maso, ale i jiné produkty. Kniha Vás provede celým procesem výroby a může nabídnout i skvělé fotografie. Nabízí i celkový pohled na kvalitu potravin a poradí, kterým se máte vyhnout.
30/04/2019
Avatar uživatele
Skvělá kniha od mistra vaření Romana Vaňka, která není, jak bychom u něj čekali, klasickou kuchařkou, ale spíše průvodcem po světě potravin, který nám odhaluje to, jak jsou jednotlivé věci zpracovávány a které produkty tak mají ke skutečným potravinám již skutečně daleko. Velmi mě těší, že i kuchaři si toto začínají uvědomovat a opouští se od tzv. české klasiky plné chemicky zpracovaných surovin, jež už má skutečně do jídla daleko a snaží se čím dál tím více zapojovat čerstvé a zdravé suroviny.
30/04/2019
Avatar uživatele
Pokud vás zajímá co opravdu jíte, kde se potraviny berou a jakým procesem se zpracovávají. Tato kniha vám přinese celou řadu odpovědí. Měla jsem moc ráda internetový pořád Romana Vaňka o kvalitě jídla, protože se nebál opravdu pátrat po jeho kvalitě a říct to naplno. Tato kniha je velmi zajímavá nejen pro dospělé, ale ukáže i dětem ve školním věku, jak se jejich oblíbené potraviny dostanou až k nim na talíř.
6/01/2018
Avatar uživatele
Romana Vaňka mám rád. Jeho pořady (Peklo na talíři, Jídlo s.r.o. a další) a jeho humor. Celkově je to sympaťák, který mi vyhovuje. A tak jsem dal šanci i této knize. A stejně jako pořad i tato je velmi zajímavá. Chcete vědět, jak se jídlo vyrábí? Na jakém principu to pracuje? A na co si dávat pozor? Co vyhledávat? Nebát se říci si o kvalitu? To vše zde najdete. Velice poučené a i svým stylem zábavné. Doporučuji pro ty, kteří chtějí být informováni.
4/10/2017
Avatar uživatele
Roman Vaněk je mým oblíbeným televizním kuchařem, který se nebojí pátrat a odhalovat skutečnou kvalitu potravin. Proto vznikl jeho skvělý pořad Jídlo s.r.o., kde putoval po různých továrnách a místech kde se potraviny vyrábějí a zpracovávají a ukázal všem zajímavý postup výroby některých výrobků. Spoustu potravin denně kupujeme a ani netušíme jakou úpravou a kontrolou musejí projít. I o tom je tato povedená kniha.
31/12/2017