Knižní bestseller "Poklady klasické čeké kuchyně" doplňuje tato ještě lépe propracovaná a obsáhlejší kuchařská kniha Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500...
číst celé
Knižní bestseller "Poklady klasické čeké kuchyně" doplňuje tato ještě lépe propracovaná a obsáhlejší kuchařská kniha Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500 špičkových fotografii, které vás krok za krokem dovedou k dokonalým domácím pokrmům. Kniha svým zpracováním nadchne úplné amatéry ale i profesionální kuchaře. Kniha bezpečně zaujme své čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně.
schovat popis
Recenze
Recepty jsou dostatečně podrobné. Co bych vytkla je, že formát je trochu nepraktický, i když je to krásná kniha, tak o něco snáz se v kuchyni manipulují s menšími formáty.
Není nad to si uvařit doma své poctivé jídlo bez éček.
Knížku určitě doporučuji jak začátečníkům, tak pokročilým. Recepty jsou rozděleny do různých kapitol, kniha má obsah i rejstřík a šňůrku pro založení.
Perfektní na této kuchařce je, že obsahuje fotografii přípravy pokrmů krok za krokem.