Zabíjačky děláme doma celkem pravidelně, strejda je řezník, takže od mala sem se jich účastnila. Tuto knihu sem měla jen na prolistování, jestli v ní nenajdu ještě něco netradičního. Ale kdo se chystá na zabíjačku, tomu se bude hodit spousta receptů skvěle popsaných, s obrázky, podle kterých se můžete pustit do lahodných jídel. Zjistíte, že to vůbec není nic složitého a že si můžete dom... číst celéa kdykoliv tyto dobroty sami vyrobit.
Kdo ji nemá tak nepozná pravou a nefalšovanou zabijačku. Tahle kuchařka je prostě poklad pro milovníky všeho co se kolem masa děje. Dozvíte se jak a proč se maso dělí, na co je dobré jednotlivé části použít a co se do čeho přidává tak aby nám to opravdu co nejvíc chutnalo. Stanete se tak vkastně mistry oboru a užijete si plno zábavy při porcování tedy bourání masa. Tahle kniha nás oprav... číst celédu mile překvapila.
Náramně zpracovaná publikace pro člověka, který by si rád užil kvalitní masité pochoutky a zabíjačkové dobroty, ale nemá na co navázat a není nikdo, kdo by mu předal znalosti. Tato kniha je skutečně dobrým rádcem. Poradí co si předem nachystat před domácí porážkou a jak při ní postupovat. Ovšem pokud nechcete přímo zvíře porážet poradí i s výběrem a nákupem masa a jak s ním dál zac... číst celéházet, abyste si připravily výborný prejt, tlačenku, jitrničky či klobásky.
Klasická zabijačka u nás má dlouholetou tradici. Patřím mezi její příznivce. Kroupák, jitrnice, zabijačková polévka, tlačenka a jiné pochoutky, na které se určitě hodně těšíte. Pokud si chcete takové pohoštění připravit sami, tato kniha Vás zasvětí do řeznického umění a díky tomu budete mnohem zkušenější. Obsahuje plno nákresů, které snadno pochopíte, chce to jenom praxi. Recepty jsou f... číst celéantastické a jak je jednou vyzkoušíte, nebudete chtít jinak.
Jen si nemyslete, že si takovou zabijačku nemůžete udělat hezky doma a musíte kvůli těmto dobrotám chodit pravidelně k řezníkovi. Ani náhodou ! Tato kuchařka je plná podrobných návodů, které okamžitě pochopíte. Díky tomu proniknete do tajů řeznického umění a při troše praxe se z Vás stane člověk, který si v klidu domova vytvoří pochoutky podle svého gusta. Můžete se těšit na recepty z h... číst celéovězího, vepřového a skopového masa.
Super kniha pro někoho, kdo si rád doma vytváří zabíjačkové pochoutky. Jsou zde informace o tom, jak bourat maso, které se na co hodí. Podle návodu a nákresu zjistíme které maso kam patří, což spousta lidí nezná. Z jaké části prasete je bůček, z jaké plecko atd. Nechybí zde pár fotografií a samozřejmě recepty, podle kterých si můžeme vyrobit zabíjačkové dobroty...jitrnice, tlačenku, jel... číst celéita, gulášek, buřty, párky atd.