Lenka Žák

1982

Lenka Žák se věnuje se učení Axmanovy techniky modelování pro nevidomé, což zahrnuje vzdělávání nevidomých v sochařství. Od dětství trpí alergiemi, díky nimž se později dostala k zdravé výživě, která ji velmi pomáhá v léčbě těchto alergií a díky tomu také mohla přestat brát veškeré léky. Rozhodla se tedy vést kurzy zdravé výživy, aby ji přiblížila i ostatním lidem a o této problematice napsala také knihu s názvem 'Víme, co jíme'. Vaří bez masa, mlékárenských výrobků, bílého cukru, bílé mouky a konzervačních a chemických látek. Narodila se roku 1982 ve Strakonicích.

Recenze knih autora


Obrázek knihy
Moderní kniha s názvem Ošetřovatelství v chirurgii I. je vhodná jako učebnice pro studenty zdravotnických bakalářských oboru jako například zdravotnický záchranář, všeobecná sestra ... Kniha vás seznámí s základy ošetřovatelské činnosti v chirurgii. Najdeme v ní, ale také kapitoly například jako traumatologie, kardiochirurgie... Učebnice je napsaná přehlednou formou. K této knize je tak... číst celéé druhý díl.
18/12/2018
Obrázek knihy
Druhý díl ošetřovatelství v chirurgii je pokračování toho předešlého dílu, neboť do jedné knihy se nemůže vejít vše, že? Chirurgie je velmi obsáhlá, a tak je zřejmé že máme více dílů. Samozřejmě není zde úplně vše, jedná se o ošetřovatelství nikoliv o medicínu. Obsahuje proto to nejdůležitější a nejzákladnější. Samozřejmě praxi to nenahradí, ale velmi mi pomohla mnoho vysvětlit a popsat... číst celé. Takže doporučuji
30/09/2020
Obrázek knihy
OK.
14/09/2020
Obrázek knihy
Naprosto souhlasím s tím, že nejdůležitější je pořádně vědět, co všechno do našich pokrmů vlastně dáváme - a tedy co jíme. Na druhou stranu si nejsem úplně jistá, zda to právě tato knížka podává tou správnou formou. Jestli třeba někoho spíše neodradí, než přiláká tím správným směrem. Ale to už si asi musí rozhodnout každý z nás sám. Kdo bude chtít, to podstatné a správné si v ní jistě n... číst celéajde - a snad to i ocení.
11/04/2020
Obrázek knihy
Kdo by si pomyslel, že droždí a kvásek bude jednou tak nedostatkovým zbožím, jak je tomu dnes. A čím méně toho je, tím více chceme všichni vyrábět kynuté dobroty. Je to vlastně takový zákon schválnosti. A tak jsem se i já rozhodla vyzkoušet, co všechno z kvásku dokážu. Začala jsem s touto knížkou. Myslím, že pokud zapátráte, najdete i lepší, na druhou stranu začátečníkovi, jako jsem i j... číst celéá, určitě stačí.
11/04/2020
Obrázek knihy
Téma kuchyně je pro mnohé z nás jeden velký otazník a jsem tak rád za každou novou informaci, která je pro nás velkým přínosem a hledáme si v nich prostě všechno to, co by se nám mohlo v naší domácnosti hodit. Jsem rád za to jak je v této knize vše rozebráno do nejmenších detailů a o to jde především, vše si důkladně promyslet a možná tak trochu promyslet své způsoby stravování, která m... číst celénozí z nás podceňují.
23/03/2020
Obrázek knihy
Moderní kniha s názvem Ošetřovatelství v chirurgii II. je pokračování prvního dílu Ošetřovatelství v chirurgii I.. Je také vhodná jako učebnice pro studenty zdravotnických bakalářských oboru - zdravotnický záchranář, všeobecná sestra ... Kniha vás seznámí s základy ošetřovatelské činnosti v chirurgii. Druhý díl zahrnuje kapitoly jako onkologie, neurologie, problematika náhlých příhod bř... číst celéišních... Učebnice je napsaná přehlednou formou a je rozdělena systematicky do kapitol.
18/12/2018
Obrázek knihy
Ošetřovatelství v chirurgii může být docela náročné, protože se tu více než kde jinde personál setkává s předoperační a pooperační péčí, péčí o rány, s pohybově omezenými pacienty a tak dále. Samozřejmě, nejvíc se člověk naučí pomocí praxe, ale pro prozkoumání teorie je tato kniha skvělá. Je přehledně členěná především podle tělních systémů, s jejichž nemocemi se můžeme v chirurgii setk... číst celéat a informace jsou podány velmi čtivou formou.
26/11/2018
Obrázek knihy
Myslíte si, že opravdu víte, co vlastně jíte ? Kolik chemikálií je běžně přidáváno do potravin a my je vesele kupujeme ? Můžete to lehce změnit, pokud se budete zaměřovat na obiloviny a využívat energii přírody. Ona taková špalda má něco do sebe a pokud jí budete konzumovat, tak se Vám určitě dobře povede. To samé platí třeba o pohance. Kniha nabízí postupy zpracování a recepty, jako bo... číst celénus jsou tu přiloženy rozhovory se zajímavými hosty.
15/09/2017