Kobylinský Jaroslav

Recenze knih autora


Obrázek knihy
Vaření na pánvi na otevřeném ohni vyžaduje velkou odvahu a také zkušenosti. Lehce se může stát, že jídlo připálíte, anebo znehodnotíte. Ale neztrácejte optimismus. Díky této kuchařce se budete po čase cítit jako expert. Nestačí ji samozřejmě pouze přečíst, musíte také uvedené recepty a rady praktikovat v reálu. Na výsledek Vašeho snažení jistě nezapomenete a budete se k němu velice rádi... číst celé a s chutí vracet.
10/07/2018
Obrázek knihy
Kuchařka, podle které se naučíte připravovat jídlo pomocí pánve a otevřeného ohně, což chce určitě trochu zručnosti a hlavně opatrnosti, abyste nakonec místo dobrého jídla nezaložili požár. V knize je receptů docela málo, a většina mi nepřišla ani moc originální, jsou to vesměs jídla, která bych vymyslela i bez kuchařky. Ale líbilo se mi, že se nejedná jen o recepty, ale dozvíte se i ja... číst celék správně založit ohniště, jak vybrat pánev i jaké další pomůcky budete k vaření potřebovat. Přijde mi to jako fajn zpestření, když jste někde pod širákem, nebo jdete na výlet, ale na každodenní využití tato kuchařka není.
2/04/2020
Obrázek knihy
Možná z Vás někdo už zkoušel vařit na otevřeném ohni. Vyžaduje to velký respekt a osobu, která to má v hlavě opravdu srovnané. Jinak jídlo znehodnotíte a spálíte na škvarek. To je ještě ta dobrá zpráva. Horší už je, když se při tom šeredně popálíte. Tato kniha Vás naučí základům vaření touto metodou a výběr receptů je zajímavý. Sami zjistíte, že taková restovaná zelenina má něco do sebe... číst celé a to je teprve začátek.
30/04/2019
Obrázek knihy
Jídlo, které bylo vytvořeno na pánvi pomocí otevřeného ohně. Velký strašák, kterého se mnozí lidé velice bojí. Ale strach je potřeba překonat, jen tak si budete moci pochutnat na tak skvěle připraveném jídle. Kuchařka Vás provede doslova krok za krokem recepty a metodami, jak dosáhnout kýženého výsledku. Mimo úžasných receptů zde naleznete i fotografie. Pokud rádi vaříte venku, neměli b... číst celéyste vůbec váhat.
6/12/2017