Tobias Pehle

Německý novinář a autor nejrůznějších příruček, Tobias Pehle, má vlastní společnost poskytující služby v oblasti mediální komunikace v Unně. Tobias Pehle se narodil ve městě Soest, fotografuje, působí jako tiskový mluvčí a jako novinář se věnoval cestování. Píše různé hobby příručky a populárně-naučné publikace z různých oblastí, například o chovu slepic, o parfémech, o zahrádkářství, o šumivých vínech, o čokoládě nebo z oblasti stavebnictví a renovace domů. Je také autorem lexikonu cyklistiky nebo lexikonu těstovin.

Recenze knih autora


Obrázek knihy
Creeping Death napsal/a o Parfém
Tak dámy, to je něco pro Vás. Určitě každá z Vás používá parfém. Ani se tomu nedivím, jsou velice voňavé a svůdné. Ale abyste mohly pochopit, proč to tak funguje, bude Vám v této knize vysvětleno, jak vlastně funguje takové vnímání těchto vůní. Budete docela překvapeni. Dostanete i mnoho dalších informací, které se Vím budou velice hodit. Kniha je velmi komplexní a o parfémech se dozvít... číst celée téměř vše. Dokonce Vám poradí, jak nenaletět podvodníkům a vybrat si ten nejlepší.
26/09/2017
Obrázek knihy
Verunka napsal/a o Čokoláda
Tuto knížku jsem koupila mé kamarádce, která je naprostou milovnicí jakékoliv čokolády :-) Neobsahuje moc receptů, nejedná se o kuchařku, ale přesto jich tu pár najdete, a určitě doporučuji je vyzkoušet. Mimo to tu můžete najít různé informace o historii čokolády, její výrobě, kde se nachází vyhlášené obchody s pralinkami a mnoho jiného. Pro takové milovníky čokolády můžu určitě doporuč... číst celéit. Dárek potěšil.
27/01/2019
Obrázek knihy
Těstoviny tvoří základ každého jídelníčku. Já je konzumuji pravidelně a obrovskou výhodou je, že se dají kombinovat na téměř nekonečno způsobů. A těch druhů, co můžete nelézt na trhu. Rozhodně se nejedná o nedostatkové zboží. Tento lexikon Vám přinese vyčerpávající informace o těstovinách. Dozvíte se úplně všechno, co potřebujete vědět a dokonce se tam najdou i nějaké recepty. Skvělá kn... číst celéiha, která je k nezaplacení.
23/10/2017
Obrázek knihy
Tato kniha potěší všechny příznivce čokolády. Ale trochu jiným způsobem, než si myslí. Jedná se totiž převážně o její historii, která je velice zajímavá a dozvíte se plno věcí, které jste určitě nevěděli. Receptů je tu poskrovnu, nejedná se o kuchařku. Na druhou stranu se například dozvíte hodně informací o její výrobě a použití, které docela překvapí. To vše a ještě mnohem více nalezne... číst celéte v této knize.
9/08/2017
Obrázek knihy
Tony napsal/a o Cyklistika
Vynikající lexikon doslova za pakatel. Kdo se zajímá o cyklistiku, bude spokojený. Naleznete v ní různé typy kol, o některých jste určitě neměli ani tušení, že existují. A když už si nějaké pořídíte, tak Vám vysvětlí, kudy se vydat na projížďku, aby to stálo za to. Lokalit je opravdu velká řada, vybere si každý. Také Vás čekají různé pojmy a přehledy cyklistických sportů, prostě paráda.... číst celé Kdo nemá, jako by nežil.
21/07/2017