Kategorie

Technologie šampaňského

603 běžná cena 725 Kč

Odesíláme do 5 až 7 dní
Poštovné jen 49
nejnižší v ČR

Nakladatel: Vinselekt Michlovský, a.s.
ISBN: 978-80-905319-7-0
Rok vydání: 2016
Jazyk: Čeština
Vazba: pevná
Počet stran: 308

Nákupem získáte tyto dva krásné dárky

Limitovaná sběratelská záložka 1.

DVD film Mach a Šebestová 2. K Objednávce od 3 kusů

Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 „Technologie šampaňského“ je určena všem producentům a konzumentům vína. Kniha podává ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho historií, organizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k získávání šampaňského, zpracováním základního vína, kupáží, tiráží, druhotnou fermentací a zráním na kalech, setřásáním, odkalováním a zátkováním. Kniha pojednává i o perlení, vzniku bublinek a pěny a podává informace pro spotřebitele.
0
Recenzí
Nejsou zde žádné recenze. Buďte první a napiště svojí!
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 17% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Technologie šampaňského jen za 603 Kč.