Black Friday Black Friday

Recenze Uzení pro labužníky - Uďte jako profík

Uzení pro labužníky - Uďte jako profík

Uzení pro labužníky - Uďte jako profík

224 Kč
Zobrazit knihu
Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí. A pokud jste si až do... číst celé 

Recenze

4
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Zkoušeli jste si někdy doma připravit například klobásky nebo maso a vyudit si je? Jasně, že je pohodlnější si je koupit v obchodě, ale domácí je prostě domácí. Tato kniha vám poradí, jak na to a vůbec se toho nebojte, není to nic složitého. Jasně, je to pracnější, ale výsledek stojí rozhodně za to. Skvělé recepty a postupy, jak si vyudit cokoliv a chutně. Já si knihu moc chválím a často ji používám.
30/11/2020
Avatar uživatele
Komplexní pomocník při přípravě pokrmů pomocí techniky uzením. Vyzkoušeli jsme některé rady a recepty, které se týkali úpravy masa a taky sýrů. Zatím nám vše nepopsatelně chutnalo. Chuť výrobků připravených díky návodům z téhle knihy byla nesrovnatelně lepši v porovnání s výrobky zakoupenými v supermarketu. Kromě receptů je zde i spousta rad co se týká vybavení udírny a různých technik uzení. Doporučuji.
27/02/2022
Avatar uživatele
Tato kniha je super inspirace pro ty, co nemají doma udírnu a nemůžou si sami maso vyudit. Díky této knize zjistí, že to jde i jinak a dokonce v domácích podmínkách. Jsou zde rady, tipy, návody a také spoustu receptů na skvělé uzené pochoutky. A že se nemusí udit jen maso, to také zjistíte v této knize a budete určitě jako my překvapeni, co vše se dá vyudit. Něco už máme vyzkoušeno a fakt je to chutné.
30/12/2020
Avatar uživatele
Asii já se chci stát profíkem a tak dosti často využívám právě možnosti přípravy jídel tímto způsobem, který m je právě uzení a to mi dává opravdu možnost si celou řadu chutí opravdu užít. uzení mnohdy zvýrazní a podtrhne chutě, které by nás vlastně asi ani nenapadli, že vůbec můžou vyniknout a já mám tohle kouzlo kuchyně právě moc a moc rád. Koření a bylinky vždy udělají svoje a taky pokud si dáte dostatek času.
10/02/2020