Banner
Banner

Rudý Zeman

· Kmenta Jaroslav · 2019 · vázaná · 470 stran

Rudý Zeman

Zboží máme skladem
Pár kliknutí a zboží máte doma
Poštovné a balné od 49 Kč
Megasleva
278
278
Cena nižší o 20 % oproti DMOC
Běžně 349 Kč

Celou objednávku Vám odešleme v jednom balíku za 1 poštovné!

Popis produktu

Nakupte společně

• Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři
Banner

Sběratelské záložky

Podobní autoři

České osobnosti na návštěvě v Megaknihách!

Pravidelně k nám do Megaknih chodí známe české osobnosti a povídáme se s nimi o knihách. Pozvání k nám do Knižního zákulisí přijali zajímavé české osobnosti, například Jirka Mádl, Roman Vaněk, Veronika Žilková, Bořek Slezáček, Josef Maršálek, Martina Preissová a mnoho dalších!

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

Hodnocení štítků

Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.

Proč nakupovat u nás?

• Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat

Hodnocení od zákazníků Heureka.cz

11136 pozitivních recenzí
    za posledních 90 dní
    4.1star celková spokojenost
    s obchodem
    "V tomto obchodě ráda a opakovaně nakupuji."
    "Jsem spokojená rychlé doručení zásilky"
    "RYCHLÉ SPOKOJENOST ŽÁDNÝ PROBLÉM!!!!!"
    "Velký výběr zboží,rychlí dodání"
    1 000 000+ druhů produktů
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Zatím jsem přečetl asi třetinu knihy.Výborně napsané,chtěl jsem se konečně dočíst pravdu o Zemanovi a jeho týmu.Děkuji redaktorovi J.Kmentovi za pravdivou reportáž.
    31/12/2019
    Koupila jsem tuto knihu pod stromeček svému příteli ,na konec jsme až do štědrého dne nevydrželi a knihu jsme přečetli oba do vánoc a můžeme jen doporučit.Člověk ani netuší jaké zlo nám vládne .S upřímným pozdravem pane Kmenta ,díky za odvahu přiblížit charakter člověka ,který touží jen po moci.
    26/12/2019
    Jaroslav Kmenta je bezesporu jedním z nejlepších našich novinářů, stejně jako spisovatelů, věnujících se literatuře faktu. Rudý Zeman je další super sbírkou faktů posbíraných na vlivné osoby, které se aktivně účastní politického dění v naší zemi. Kniha vychází v celkem krátkém čase po vydání „Boss Babiš“ od stejného autora a nezůstává v informovanosti čtenáře ani trošku v pozadí. Chvílemi jde citlivému čtenáři mráz po zádech při čtení skutečností, jak si žili a žijí ti, kteří, bohužel v této době vedou naší zem.
    11/01/2020
    Kniha není Zemanův životopis, o jeho životě před Sametovou revolucí se Kmenta zmiňuje jen krátce. Protože ta zajímavější část jeho života je spojena se sociální demokracií. Tam to všechno začalo, spolupráce s neméně zajímavým Šloufem, mediálně známé kauzy (např akce Olovo), jakož i nepovedený pokus stát se prezidentem, který vyústil ve vyhnanství na Vysočině, aby se pak Zeman v plné parádě vrátil jako Hrabě Monte Christo a mstil se svým nepřátelům. Kmenta šikovně rozkrývá zákulisí politiky v dlouhém časovém období, seznamuje čtenáře s lidmi stojícími za Zemanem, i osvětluje jeho vztah se současným premiérem Babišem. Není to příjemné čtení, ale rozhodně doporučuji všem, co se o politiku aspoň trochu zajímají, díky knize dostanou poměrně komplexní obrázek jak to na naší politické scéně vypadá a hlavně proč a díky komu.
    8/03/2020
    Pokud hledáte podrobný Zemanův životopis od jeho narození až po současnost... Tady asi moc nepochodíte. Jestliže si ovšem chcete udělat reálný obrázek o tom, kdo je momentálně nejvyšší hlavou státu a jak se na současnou pozici vlastně dostal, tak je kniha Rudý Zeman přesně pro vás! Jaroslav Kmenta opět brilantním způsobem vystihl podstatu věcí a ukázal pravou tvář Miloše Zemana (a lidí okolo něj).
    7/11/2021
    Perfektní životopis a rozbor všech okolností kolem vzestupu tohoto psychopata. Je to poučné, ale smutné čtení. Rozhodně by si knihu měli přečíst ti, kteří ho podporují a volí. Jak to ale zařídit ?
    31/12/2019
    Jirka

Se zájmem jsem si přečetl knihu o době , kterou jsem prožil. Doplnil jsem si poznatky a získal další informace o lidech nevalného charakteru, kteří se díky nerozhodnosti , zbabělosti a naivnosti velké části našich voličů dostali k moci a ve snaze o moc a bohatství neváhají zatáhnout stát do područí, které je mi nechvalně známé. Autora obdivuji za odvahu odkrývat pravdu. Snad se mu také podaří otevřít oči některým lidem, kteří zatím nejsou schopni dohlédnout dál než za humna.
    3/06/2023
    Těžce realisticka a ve všech souvislostech depresivní, extrémně pracna faktografie.
    Autor Jaroslav Kmenta opet nezklamal- díky jemu i nakladatelství.Zarazejici jsou nedostatečné dopady celospolecenske jako u díla Boss Babiš....
    9/11/2021
    Velmi zajímavé informace o Miloši Zemanovi, stojí za přečtení
    1/11/2021
    Tuto knihu jsem měl jako audio-verzi, protože už mám horší oči. Je dobře, že se najde někdo, kdo takové knihy píše. Za 30 let od "převratu" se toho událo opravdu tolik, že si to všechno jeden nemůže pamatovat. Děkuji autorovi, že tuto knihu sepsal. Najednou jsem si při jejím poslechu začal všechny ty téměř 30-leté okolnosti dosazení bolševika na trůn. Všechny ty špinavosti a intriky, které měl na svědomí Miroslav Šlouf. Všechny ty zlodějiny, vydírání atd. Je pro mě naprosto neuvěřitelné, že ještě dnes se najdou lidé, kteří těmto tleskají a mají je v oblibě. Doporučuji i knihu stejného autora "Boss Babiš" - nebudete litovat...
    20/07/2021
    Opět autor nezklamal. Díky autorovi a vydavateli jsem s knížkou prožil příjemné chvíle.
    Náš ruský agent je inspirací sám o sobě. Arogantní a samolibý rudý Zeman, se svými bonmoty,
    byl určitě nádherným objektem pro vyhledávání faktů a psaní a potom naším čtením. Autor nezklamal,
    protože jsem s jeho knížkou strávil hezké zamyšlené chvíle. Smekám před prací autora, protože
    tohle vše dát dohromady a pak "hodit na papír" je záslužná práce, ve které snad budou naše děti
    a vnoučata listovat jako nebezpečném mementu pro budoucnost, aby nemohlo být ještě hůř.
    22/04/2021
    Již máme doma knihu Boss Babiš a doporučuji přečíst. Tato kniha je zajímavá úplně stejně. Moc dobře napsané, hezky se čte i když z toho úplně mrazí.
    10/04/2021
    Výborně zpracovaná kniha. Kniha čerpá nejenom z toho co bylo prezentováno v médiích (novinách, TV, v debatách apod), ale dává určité události i do kontextu se zákulisními informacemi politivckých stran (resp. lobistů) až po kontexty zjištěné v rámci odposlechů Krakatice. Často skládačka zapadne až díky informacím zjitěným o mnoho let později. Není to určitě jednoduché čtení, je třeba se soutředit.... a hlavně znát (nejlépe zažít) alespoň hrubě politické události od r.1989-2019. Určitě doporučuji k přečtení a udělání si vlastního názoru. 5* nedávám jen z toho důvodu, že kniha neuvádí alespoň hrubý životní příběh Miloše Zemana před rokem 1989 (což považuji za chybu).
    17/04/2023
    Po přečtení Bosse Babiše jsem se musela pustit i do Rudého Zemana. No, opět docela silná káva. Důkladně rozebírá také to, komu a proč se Miloš Zeman mstí. Rudý Zeman vykresluje politickou atmosféru doby, v níž žijeme. Jde v ní nejen o vliv a moc, ale i o peníze a geostrategické zájmy rozděleného světa. Rudý Zeman je opět příběhem novinářského pátrání, které jde do hloubky zásadních politických etap Miloše Zemana a jeho vztahů. A rozebírá také okolnosti mocenského paktu s oligarchou Andrejem Babišem. 
    27/11/2020
    Jaroslava Kmentu mám jako nejvýraznějšího investigativního žurnalistu hodně ráda a jeho práce mě baví. Další jeho dílo s názvem Rudý Zeman je opět skvělý počin, místy je četba náročná, což jsem si ale u tohoto autora zvykla. Není to žádná oddychová četba. Poodhaluje opět až neuvěřitelné zákulisí politiky. Kniha je obvyklé velikosti s pevnýma deskama. Knihu doporučuji jen omezenému počtu čtenářů, kteří mají opravdu povědomí o současné politice
    24/06/2022
    Tato kniha je velmi zajímá. Miloš Zeman je aktuálně český prezident s velmi bohatou politickou kariérou. Jestli vás zajímá politická kariéra Miloše Zemana tak tuto knihu vám rozhodně doporučuji. Dozvíte se v ní všechny možné informace o jeho politické kariéře. Od jeho začátků až po pozici prezidenta České republiky. Cena této knihy je také velmi dobrá. Koupě této knihy určitě nebudete litovat. Rozhodně doporučuji.
    28/02/2021
    Rudý Zeman je hodně zajímavá publikace, která se mi moc líbila. Díky ní si uděláte reálný obrázek o životě našeho současného prezidenta (Miloše Zemana). V knížce najdete řadu odpovědí na otázky ohledně financování jeho předvolební kampaně. Jsou zde i další zajímavé informace o lidech z jeho okolí. Publikace poukazuje i na nynější politickou situaci, ve které nejde jen o moc, ale samozřejmě hlavně o peníze.
    5/08/2020
    Rudý Zeman - to je kniha, která je teď poměrně hodně vidět i slyšet. Pokud vás politické knihy baví, tak už o ní jistě také dávno víte nebo ji dokonce už máte i přečtenou. Já si u těchto knih nikdy nejsem jistá, jak je to vlastně s tou pravdivostí, takže to, co se uvnitř dočtete, je nejspíš vždy nutné brát s rezervou. Ovšem zpracování je dobré, pěkně napsané, dobře se čte. A určitě se dozvíte i věci, o kterých jste nevěděli.
    27/12/2020
    Sepsaná fabulace velmi dobře .Kdo chce uvěřiti nechť věří.
    13/04/2023
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

Kniha návstěv

Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.
    Václav Jedlička
    Ověřený příspěvek
    Všeobecná spokojenost, vše OK
    Jarmila
    Jsem s MEGAKNIHY moc spokojená. Zboží vždy přišlo rychle, dobře zabalené. Vyhovuje mi šíře nabídky, kterou poskytují. Objednávám průběžně a s důvěrou.
    Kateřina
    Velmi rychlé a profesionální jednání. Dokonce přes mojí chybu opětovné zaslání objednávky. Velká spokojenost. A velký výběr kvalitních knih v perfektním stavu.
    Monika Komorova
    Ověřený příspěvek
    Som s obchodom Megaknihy veľmi spokojná. Nakupovala som viackrát a vždy všetko perfektné, rýchle, eko balenie+ nejaký malý darček vždy potešil.
    Zdenka Holešinská
    Zboží bylo doručeno v pořádku a velmi rychle spokojenost, hlavně vnučky děkuji
    Karel
    Ověřený příspěvek
    Jsem velmi spokojen s knihou, kterou jsem tady zakoupil i s prodejcem Megaknihy. Nenakupoval jsem tady poprvé a vždy jsem byl spokojený.
    Robert
    vždy vše včas,rozumné ceny:)
    Ivan
    Ověřený příspěvek
    Dobrý a pestrý výběr knih zaujme určitě každého,kdo má rád knihy.. Děkuji Vám za nabídky,které mi posíláte..
    Radka
    Vřele doporučuji. Rychlé jednání.
    Vladimír
    objednané zboří dorazilo v naprostém pořádku a v patřičné kvalitě bylo i zabalení, tímto děkuji za projevenou ochotu a kvalitu....

Naposledy prohlédnuté

Banner

Velkoobchodní spolupráce

Pokud máte zajímavý sortiment, neváhejte nás oslovit. Nabízíme zajímavé odběry, rychlé platby a respektuplnou spolupráci.

velkoobchody@megaknihy.cz

Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.