Kniha se mi celkem libila. Autorka, vyzivova poradkyne a foodblogerka. Postupne predstavuje jednotlive slozky vyzivy, a co je jejich ukolem v lidskem organismu. Zabyva se nakupovanim, trosku skladovanim potravin a nakonec predstavuje svych ctyricet oblibenych receptu. Pokud o jidle, jeho slozkach uz neco vite, tak kniha neni as tak velkym prinosem. Recepty jsou chutne, se spoustou zel... číst celéeniny, ale nic originalniho to take neni. Pokud zadnou dalsi knihu na tema nemate, hodne se dozvite.
Kniha je velmi pěkně ilustrovaná, hezkou formou vysvětluje různé složky stravy, jejich funkci i v jakém jídle se například nachází. Nebude úplně pro “no sugar” a “vegany” , jsou zde i tipy na “super svačinu ve formě klasicke buchty “ ale hezky je vysvětleno proč je takova buchta lepší než cukratka.
Další výborná, skvělá kniha o jídle, potravinách a úžasné recepty, které mě inspirují. Baví mě vařit jídla, která jsou přínosem pro tělo i celkovou pohodu.
Úžasná kniha, je inspirací i pro diabetika, když si porce přizpůsobí. Mnoho informací o potravinách, skvělé recepty-ingredience jako batáty, lilek-dle této knihy již zařazuji do svého jídelníčku. Moc děkuji.
Úžasná kniha která má užitečné informace o jednotlivých potravinách, jednotlivé potraviny jsou popisovány do podrobná a vyvrací mnoho omylu o jídle. Mám obě dvě knihy a jsou super.
Skvělá kniha plná pravdivých a podložených informací. Autorka vyvrací spoustu mýtů. Je to opravdu jediná kniha o jídle, kterou byste si měli koupit :-)