Jednu dobu bylo velice populární dělat si toast namazaný s avokádovou pomazánkou, samozřejmě jsem to také musela vyzkoušet ale udělala jsem jednu zásadní chybu. Avokádo jsem si prostě rozmačkala a osolila, to mu samozřejmě moc k chuti nepřidalo, takže od té doby jsem se avokádu tak nějak vyhýbala. Když jsem vyhledávala nějaké kuchařky uviděla jsem mezi nimi tuto a řekla jsem si že to je... číst celé přesně to co potřebuju - vědět jak avokádo správně ochutit. Doporučuji, knížka obsahuje spoustu skvělých receptů s avokádem.
Avokádo je skvělá potravina, kterou mám doam moc ráda a můžu si ji fkat dávat s čímkoliv, ale mám ráda avokádo ochucené, ne jen tak. A tato kniha vám dá hromadu receptů a návodů co s avokádem udělat a jak ho skvěle zpracovat. Například zde najdete recepty na avokádové pomazánky, které jsou se sýrem, tvarohem, rybičkami... nebo výborné avokádové saláty, po kterých se doma můžu utlouct..... číst celé.Avokádo a tato kniha je super.
Já sobně jsem zázvor dlouhou dobu neměla ráda a nesnášela jsem ho nikde.. Ale postupně jsem si k němu našla cestu, nemohu říct, že bych jej milovala a třeba kandovaný zátzvor nesním, ale v receptech a koktejlech jsem si na něho zvykla a mám ho ráda. Kniha vám vysvětlí vše o zázvoru, jak roste, čím je prospěsný pro naše zdraví a jak ho můžeme využívat v kuchyni. Ve druhé části knihy jsou... číst celé recepty, kde zázvor využijete.
Já osobně kurkumu do pokrmů moc miluji a přidávám ji fakt kde můžu u vaření a jsem moc ráda, jak toto koření obohatí chuť jídla a přidá mu takovou plnost a výraznost. A jsme moc ráda, že je právě kniha, která se kurkumě věnuje. V této knize najdete na začátku informace o této bylince, o tom jak se zpraccovává, k čemu je dobrá, jak ji můžeme využívat... a potom jsou v knize uvedeny recep... číst celéty, kam kurkumu můžeme dát.. Velice se mi líbí i koktejly s kurkumou, jsou skvělé.
Avokádo jsem kdysi vyzkoušela a vůbec mi nechutnalo. Pak jsem ho měla možnost ochutnat později a hned jsem si ho oblíbila a nyní si již nedovedu život bez něj představit. Avokádo patří mezi super potraviny, které jsou opravdu kvalitní. Avokádo si můžete přidat do nejrůznějších jídel,vykouzlit z něj pomazánku nebo ho přidat do salátu. Výběr je opravdu velký. Je důležité abyste věděli, ja... číst celék si vybrat to zralé avokádo.
Jsou lidé kteří musí mít bezlepkovou dietu. někteří ji ale také mohou držet dobrovolně. A tak je dobré mít po ruce vždy nějakou kuchařku plnou receptů a inspirací na nejrůznější chutná jídla. Pochutnat si na jídle je totiž to nejdůležitější. recepty, které jsou v této knize jsou skutečně chutné, snadné a fotografie jsou docela povedená. Líbí se mi, že i s nějakým omezením se lidé mohou ... číst celénormálně najíst. Kuchařka se mi líbí.
Do avokada jsme se u nás doma opravdu zamilovali a tak si ho velmi částo dopřáváme a to v různých podobách. Ale nežli si povíme co vše se dá z takového avokáda vyrobit, tak musíme vědet jak si správně vybrat co nejdelší kousek. A to je opravdu mnohdy to nejdůležitější. Avokádo musí být opravdu vyzrálé a pak si teprve můžeme poznat tu pravou chuť. My ho máme rádi třeba jen tak na chleba ... číst celéa chutná nám to.
Jsem tak rád, že jsem se o tomto kořeni dozvěděl zase o trochu více a to hlavně díky této publikaci, která nám dává možnost pochopit jeho základní chutě a vkastnosti jakou je zabarvení typickým odstínem. Kurkuma nebo také jinak indický šafrán nám dává možnost ochutit a zároveň i obarvit celou řadu pokrmů jako jsou například různé polévky či omáčky. Není nás to si dopřát tuto zajímavost ... číst celéa obohatit si tak svou kuchyni.
Zázvor a jeho specifická chuť si získala i nás a tak si bez něho uz nedokáže představit třeba takový čaj či některá jídla. To jak vypadá zdravý a dobrý zázvor nám tato kniha rozhidně prozradí a tak si ji poctivě pročítám a zjišťujeme celou řadu jeho tělu prospěšných vlastností a účinků. Je také dost důležité jak pravě takový zázvor připravit a oloupat, to není pro mnohé z nás tak snadné... číst celé a srozumitelné.
I my se dali do pečení podle této kuchyřky a rozhodně jsme si pochutnali. A je taky na čem a to díky skvělým ingrediencím použitým v jednotlivých receptech. Jsou to třeba různé druhy mouky a to třeba kokosová, mandlová či z vlašskych či lískových ořechů. Do receptů se nám dostává i zelenina a to třeba cuketa, mrkev či dokonce taková cizrna. Rozhodně si opravdu pochutnáte a nebudete ani ... číst celétrochu litovat.
Kurkuma je koření, které se používá při přípravě různých pokrmů. Její velkou výhodou je, že prospívá zdraví a dokonce slouží i jako prevence rakoviny. Tato publikace se docela podařila a pokud máte rádi indickou kuchyni, tak si opravdu pochutnáte. Pro mě je to až moc exotické jídlo, ale jednou měsíčně jsem schopen ho konzumovat. Musím uznat, že recepty jsou zajímavé, ale osobně preferuj... číst celéi jinou kuchyni.
Zázvor je známý svojí specifickou chutí, která je opravdu impozantní. Často ho naleznete v korejských jídlech. Tuto rostlinu používám do čaje, je to opravdu lahůdka. A můžete ho přidávat i do jiných potravin, je to pouze na Vás. Tato kuchařka Vás provede světem této léčivé rostliny a bude to zajímavá cesta. Až jí celou projdete a vyzkoušíte uvedené recepty, tak mi dáte za pravdu, že to ... číst celéza ty peníze stálo.
Avokádo je velice chutný druh ovoce, které mám v oblibě. Určitě jste ho už někdy ochutnali. A víte o tom, že se s ním dají dělat různé věci ? Nemusíte ho konzumovat pouze v syrovém stavu. Pomocí této kuchařky se naučíte toto ovoce přidávat i do dalších jídel a obohatíte si svůj jídelníček. Recepty jsou velmi snadné, akorát je škoda, že jich není více. Také bych ocenil jiný formát knihy,... číst celé ale jinak skvělá volba.
Lidí s potřebou bezlepkové diety přibývá, ať již ze zdravotních důvodů, nebo jen z vlastního přesvědčení. Každá kvalitní kuchařská kniha, která dokáže nabídnout bezlepkovou variantu pečení (protože s vařením problém nebývá) je tak vítaným pomocníkem. A tato kuchařka se dle mého názoru opravdu povedla. Recepty jsou dobře popsané, z dostupných surovin a věřím, že je zvládne opravdu každý.... číst celé Ale co je hlavní, opravdu fungují, což u těch bezlepkových nebývá pravidlem.
Bezlepkově žiju už několik let a musím se přiznat, začátky byly opravdu těžké, ale když si musí člověk vybrat mezi zdravím a tím co mu chutná, raději volí zdraví. A tak jsem pátrala po náhradách, které by mi chutnali a dovolili žít normálně. Zkusila jsem mnoho kuchařek a tato mě velmi zaujala. Vaření klasických jídel pro mě není problém, velkým problémem je právě chutné pečení. S touto ... číst celékuchařkou jsem spokojená a nahradila vše o co jsem celiakií přišla.