Chesnau Fred

Francouzský labužník Fred Chesnau se proslavil především účinkováním ve francouzském pořadu o jídle. Je rovněž autorem publikace „S kuchařem kolem světa“, kde se čtenářům snaží ukázat ty nejlepší a nejtypičtější jídla z jednotlivých evropských i exotických zemí. Procestoval země jako Itálie, Dánsko, ale i například Bali či Maroko a ochutnal tamní speciality. V této knize pak přináší lákavé, labužnické recepty z typických potravin, které se na vaření užívají v jednotlivých zemích. Potraviny pak postupně představí a ukáže, jak z nich vytvořit výborný pokrm, který se hodí pro mlsné jazýčky, které holdují exotickým chutím.

Recenze knih autora


Obrázek knihy
Fred Chesneau je opravdu sympatický člověk a jistě ho znáte z oblíbeného televizního seriálu, kde objíždí země a ochutnává jejich kulinářské umění. Nic si nenechá pro sebe a proto se rozhodl vydat tuto knihu, abyste si je mohli připravit i u Vás doma. Těšit se můžete na exotické země, jako je Japonsko, ale dostane se i na Evropu. Zajímavé čtení a recepty, se kterými si díky autorovi za ... číst celénějaký čas v pohodě poradíte.
31/03/2019