Tučná a výživná kniha, která obsahuje nespočet receptů, které se vyplatí znát. Vhodné spíše pro člověka, který si chce zařídit restauraci, nebo pro studijní účely. Kdo je velký jedlík, najde v ní vše, co bude k vaření potřebovat. Tradiční česká jídla jsou zde zastoupena bohatě, určité recepty jsou sice zastaralé, ale není problém si vše upravit k obrazu svému. Výhodou je i přiložené CD.... číst celé Mohu jen doporučit.
Tuto knížku jsem koupil synovi,který začíná vařit a učí se různé pokrmy a jídla.Pokud se bude řídit daným receptem,tak koprová,rajská,svíčková a další budou chutnat tak,jak správně mají chutnat!!!
Nezbytná kuchařská kniha do knihovny každého stravovacího provozu. Ať už vaříte pro restaurace, hotely, nemocnice, léčebny, lázně, závodní jídelny nebo třeba dětské tábory. Přehledné členění do kategorií je zárukou rychlého vyhledávání požadovaného receptu. Normy jsou vždy na 10 porcí, takže profi kuchař nemá problém si propočíst množství pro tři, třicet nebo třeba i tři sta strávníků. ... číst celéBonusem je i přiložené CD.
Nenahraditelná klasika pro všechny profi kuchaře, přesné normování a rozdělení do kategorií. Pro mě, jako pro šéfkuchařku velký pomocník, ikdyž všechny recepty znám. V tomto aktualizovaném vydání jsou některé nové receptury, přepočty spotřeby a podobně. pro profi kuchaře, kteří zařizují restauraci a počítají se zahraniční klientelou je velkým pomocníkem CDRom, na kterém jsou n... číst celéázvy pokrmů v nejpoužívanějších jazycích.
Tuto kuchařku má moje maminka, která ráda uvaří nějaké to tradiční české jídlo. Tato kuchařka je velice rozsáhlá. Obshajuje totiž hodně receptů. Ty snadné i jednoduché. Tradičních českých jídel je zde nespočet, takže si vyber každý. Pestrost je velké plus této kuchařky. Já jí vřele doporučuji, protože jsme s ní všichni spokojení. Neměla by chybět v žádné české kuchyni. A to CD je také... číst celé výhoda. Paráda! :)
Pokud studujete na kuchaře, je to nutnost. Není to ale podmínka. Je to prostě trochu odbornější kuchařka. Najdete zde typické pokrmy od předkrmů po moučníky. Každý recept je normovaný na 10 porcí. Vše je popsáno trochu odborněji než když si koupíte klasickou kuchařku. Takže pokud jste opravdu kuchař začátečník, možná si budete muset nějaké výrazy vygooglit. Je to ale dokonalá kniha trad... číst celéičních receptů.
Tuto knihu používám ve škole, a když nejsem ve škole tak jí používáme jí jako inspiraci je to naprosto skvělá kuchařka, my tomu říkáme ,, kuchařská bible". Najde se tam všechno co by každý kuchař potřeboval. Miluju tu knihu
Receptury teplých pokrmů vám pomohou až vám zrovna dojde inspirace na to, co uvařit, když má ještě j tomu přijít nějaká návštěva. Receptů v této kuchaře najdete opravdu po hodinu. Od těch nejjednodušších až po ty složitější sr kterými už doopravdy dokážete zapůsobit. Ale pozor opravdu nejdou jednoduché. Když se vám ale podaří tak ta chuť stojí za to. Klidně byste sr přijeli k prasknutí ... číst celéjak moc je to dobře?