Grilování se stalo součástí českého stravování. Dříve zřejmě nebylo až tak rozšířené, nebo o tom nevím. Pokud Vás neodradí tajuplná vůně grilovaného masa, či zeleniny, tak si tuto publikaci maximálně užijete. Obsahuje české recepty, které nejsou vůbec složité. Suroviny jsou lehce dostupné, vůbec si s tím nedělejte žádné starosti. Samotný přístup autorky je obdivuhodný a je vidět, že gri... číst celélování rozumí.
Pokud máte rádi pochoutky z grilu, tato kuchařka vám poskytne několik skvělých receptů, podle kterých si můžete připravit různorodá jídla. Nejedná se jen o recepty, ale i o všeobecné rady ohledně grilování, rozdělávání ohně, přípravy masa a podobně. Mezi recepty pak najdete samozřejmě spoustu masových receptů, ale také jak na přípravu grilované zeleniny a dokonce i grilovaných dezertů.... číst celé Je to fajn kuchařka, ale o grilování u nás vyšli lepší kousky.