Popis produktu
Přírodní alternativa k řepnému cukru
Kokosový cukr je bohatý na inulin, což je přírodní prebiotikum, které je prospěšné pro střevní mikrobiom. Pomáhá vyživovat zdraví prospěšné bakterie a tím je pro nás daleko větším přínosem pro náš mikrobiom než řepný cukr.
Nektar z květů kokosové palmy
Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosové palmy, který se nechá zkrystalizovat. Po získání dostatečného množství nektaru se za optimální teploty odstraní veškeré škodlivé prvky, které by mohl obsahovat. Až poté dochází ke krystalizaci. Výsledkem je kokosový cukr v BIO kvalitě pocházející z kontrolovaného ekologického zemědělství.
BrainPedia.cz - místo nabité informacemi!
Se správnými informacemi nelze udělat špatné rozhodnutí.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota
1640 kJ / 385 kcal
Tuky
< 0,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny< 0,1 g
Sacharidy
92,4 g
- z toho cukry87 g
Vláknina
< 1,7 g
Bílkoviny
9,3 g
Sůl
0,43 g
Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!
Složení: BIO Kokosový cukr
Indonésie
Distributor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladování: Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě.
Hmotnost: 250 g
- Mohlo by Vás také zaujmout
- Další knihy autora
- Další zboží výrobce
- Naposledy prohlédnuté
Sběratelské záložky
Příběhy z Megaknih
České osobnosti na návštěvě v Megaknihách!
Návrh štítků k produktu
Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.
Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.
Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.
K této knize jste navrhli štítky:
Proč nakupovat u nás?
-
Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
-
Levná doprava doslova za pár kaček
-
Spokojení zákazníci známka kvality
-
Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
-
Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
Hodnocení od zákazníků Heureka.cz
za posledních 90 dní
s obchodem