Saláty jsou jako procházka pestrobarevnou zahradou chutí. Na jaře se v nich objeví první jarní divoké bylinky a v létě zase čerstvé okurky a rajčata. S podzimem přijde úroda dýní, řepy, zelí a ořechů. V zimě můžeme dělat saláty z brambor nebo luštěnin. Na stole bychom je ale měli mít každý den.
číst celé
Saláty jsou jako procházka pestrobarevnou zahradou chutí. Na jaře se v nich objeví první jarní divoké bylinky a v létě zase čerstvé okurky a rajčata. S podzimem přijde úroda dýní, řepy, zelí a ořechů. V zimě můžeme dělat saláty z brambor nebo luštěnin. Na stole bychom je ale měli mít každý den.
schovat popis
Recenze
Úžasná kniha!
A Eva Francová je něco co obhati každou kuchyni. Krásná kniha, velmi se mi líbila a teaim se na jaro, az zase bude čerstvý materiál na chutne a hlavě zdrave salatky.
Tak tedy, Svatojánské Kuchařk jsou absolutní české TOP co se kuchařek týká. Nádherná a nezaměnitelná grafika, praktické a lidské rady a především fantastické chutě a recepty. Je mi sympatické ,že to vůbec neni jenom knížka receptu, je to kus životního stylu Evy Francove, je v tom kus jejího srdce a je to z toho moooc cítit. Nádherná, zase se to povedlo.