Vanilkový lusk BIO 1 ks Wolfberry
Popis produktu
Jak používat BIO vanilkový lusk Nejcennější součástí vanilkového lusku je jeho dřeň, kterou tvoří drobná černá zrníčka. Ta z lusku nejlépe vybereme tak, že vanilkový lusk podélně rozřízneme a tupou stranou nože zrníčka vyškrábeme z obou polovin lusku. Zrníčka vanilky se používají jako přísada do sladkých jídel - cukroví, koláčů, zmrzlin a krémů. Vanilkové lusky zbavené dřeně můžeme použít do svařeného vína, nebo je vhazovat do lahve s třtinovým rumem a nechat macerovat. Takový rum je opět výborný do sladkých krémů, dezertů a na flambování, při kterém se vanilka uvolní a intenzívně provoní pokrm i celou kuchyň.
Pro ovonění klasického cukru do něj vložíme plod vanilky na několik dnů. Po následném omytí je lusk připraven k dalšímu použití. Lze jej použít vícekrát.
Charakteristika
Vanilka je aromatické koření původem z Mexika. Nejdůležitější látkou, kterou vanilka obsahuje, je aromatický fenolický aldehyd vanilin. Ten je odpovědný za příjemnou vůni a sladkou chuť tohoto koření. Případný bílý povlak na povrchu pak není na závadu. Jedná se o krystalizující vanilin.
Složení Sušený plod BIO vanilky v celku 100%. Bez lepku.
Nutriční hodnoty
- Mohlo by Vás také zaujmout
- Další knihy autora
- Další zboží výrobce
- Naposledy prohlédnuté
Sběratelské záložky
Podobní autoři
České osobnosti na návštěvě v Megaknihách!
Návrh štítků k produktu
Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.
Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.
Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.
K této knize jste navrhli štítky:
Proč nakupovat u nás?
-
Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
-
Levná doprava doslova za pár kaček
-
Spokojení zákazníci známka kvality
-
Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
-
Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
Hodnocení od zákazníků Heureka.cz
za posledních 90 dní
s obchodem