Kategorie

Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin

189 běžná cena 208 Kč

Odesíláme do 5 až 7 dní
Poštovné jen
nejnižší v ČR

Nakladatel: Key publishing
ISBN: 978-80-7418-124-5
Rok vydání: 2011
Jazyk: Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 127
Zařazení: kolektivní monografie hygiena potravin kvalita potravin

Nákupem získáte tyto dva krásné dárky

Limitovaná sběratelská záložka 1.

DVD film - Choking hazard 2. K Objednávce od 2 kusů

Autenticita potravin, metody detekce falšování, obecné trendy ve falšování potravin a potravních doplňků jsou témata nepochybně aktuální jak pro odborníky, tak pro laickou veřejnost. Jedním z cílů projektu financovaného Národní agenturou pro Zemědělský výzkum bylo kromě vyhledávání aktuálních problémů v oblasti autenticity potravin a potravních doplňků také šířit informace a přispět ke zvyšování odborných kompetencí kontrolní sféry a zejména také zlepšit orientaci spotřebitelů. Poučený a znalý zákazník se nenechá tak snadno oklamat a společně s poctivými výrobci, dovozci a prodejci může napomoci k dalšímu zlepšování autenticity a kvality potravin a potravních doplňků na tuzemském trhu. Řešitelský tým projektu se proto rozhodl připravit soubor příspěvků, které budou alespoň z větší části poutavé a srozumitelné i pro širší okruh čtenářů.
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 9% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin jen za 189 Kč.