Recenze Technologie přípravy pokrmů 5

Technologie přípravy pokrmů 5

Technologie přípravy pokrmů 5

196 Kč
Zobrazit knihu
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje... číst celé 

Recenze

1
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Kniha/učebnice, kterou si pravděpodobně zakoupí ten, kdo studuje obor kuchař-číšník nebo kuchař. V 5. části nás autorka provede studenou kuchyní, teplými předkrmy, zásadami dietního stravování i gastronomickými pravidly. Nechybí ani informace o stravování jiných národů. Učebnice je přehledně rozdělena, například v části věnované studené kuchyni najdete saláty, pomazánky, studené předkrmy z masa, rybí paštiky, sýrové chuťovky, chlebíčky a mnohé další. Taky se vám sbíhají chutě? A to není zdaleka vše. Pro kuchaře ovšem nezbytná pomůcka do výuky.
30/11/2020