Recenze Technologie přípravy pokrmů 1

Technologie přípravy pokrmů 1

Technologie přípravy pokrmů 1

185 Kč
Zobrazit knihu
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje... číst celé 

Recenze

4
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Skvělá učebnice
18/10/2024
Avatar uživatele
spokojená
7/09/2023
Avatar uživatele
Kniha vypadá zajímavě, kupovala jsem pro dceru do školy.
26/08/2023
Avatar uživatele
Spokojenost
27/09/2023