Recenze Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení

Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení

Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení

318 Kč
Zobrazit knihu
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na... číst celé 

Recenze

14
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Clovek by rekl, ze se vsechno tohle da najit na internetu, ze jo...a ano, da. Ale, ruku na srdce, kdo dokaze doopravdy prakticky varit a vyhledavat a zavarovat a kvasit podle netu? Jja tedy ten typ nejsem. Nakládáme zeleninu je titul plny vybornych receptu, velice se mi osvedcil. Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení -a i kdyz nejsou vsechny fotky uplne top kvalitni, tak se mi to libi moc.
3/01/2021
Avatar uživatele
Nakládaná a kvašená zelenina, to je něco, co můžu, jen tak nebo jako přílohu k hlavnímu jídlu. V této kuchařce najdete spoustu skvělých receptů. Na začátku vás autorka seznámí s tím, co to vůbec kvašení je a jak probíhá a potom už se můžete vrhnout na zkoušení receptů z všelijaké zeleniny, okurků, kedluben, pórku, mrkvičky a samozřejmě zelí. Jen mám drobnou výtku ke grafickému zpracování knihy, které mohlo být lepší, hlavně fotografie uvnitř, přece jen, je to kuchařka, a jídlo jíte i očima.
1/04/2020
Avatar uživatele
Kuchařka s názvem Nakládaná zelenina je výborným pomocníkem na to, když máte na zahrádce přebytky zeleniny a nestíháte je jinak zpracovat. Nakládání je výborný způsob, jak uchovat potraviny co nejdéle a navíc se jedná o chutný způsob. Zelenina si uchová spoustu svých vitamínů a můžete ji využít během roku. Kuchařka dává návody, jak na to. Vše je přesně popsáno, i s množstvím a ingrediencemi. Doporučuji.
31/03/2020
Avatar uživatele
Velmi pěkně zpracovaná publikace o nakládání zeleniny, nejenom zelí, jak jsme převážně zvyklí. Velmi vhodný způsob úpravy zeleniny, zdravý a chutný. Jedná se vlastně o tzv. pickles, fermentovanou zeleninu získanou kvašením, která je velmi zdravá a prospěšná našemu lidskému organismu. Velmi zdařilý je i obrazový materiál, barevné fotografie vhodně a vkusně obsah knihy doplňují. Vynikající recepty, jednoduché a srozumitelné.
31/07/2019
Avatar uživatele
Nakládaná zelenina chutná skvěle, to mu potvrdit. Kdo jí jednou ochutná, nikdy nezapomene na její lahodnou a zvláštní příchuť. Samozřejmě jen tehdy, pokud je skvěle připravena. Jestli se chcete ponořit do tajů nakládání, bude pro Vás tato kniha velkým přínosem. Naleznete v ní skvělé receptury, podle kterých dokážete stvořit hotové zázraky. Je plná rad a nádherných obrázků, vhodná pro každého, kdo rád experimentuje.
29/06/2018
Avatar uživatele
máme vlastní zahrádku, proto jsem hledala knižku, která by mě poradila jak mohu nakládat zeleninu pomoci mléčného kvašení. Tento způsob nakládání jsem už dříve ochutnala u kamarádky a moc mi to zachutnalo, tak z toho důvodu jsem si ji zakoupila. myslím, že tento způsob uchovávání zeleniny je zdravý a velmi dobrý. Líbí se mi, že recepty jsou doplněny ilustracemi. jsem moc ráda, že knihu vlastním a využívám ji.
3/08/2019
Avatar uživatele
Jelikož bydlíme na vesnici a máme velikou zahradu, často nám zbyde velké množství zeleniny. V této knize jsem našla skvělé nápady na její uskladnění, pro mě dosud neznámým způsobem. Je to velmi zajímavá kniha, která mi otevřela dveře do nového světa úpravy jídel opravdu chutným způsobem. Navíc jsou naložené potraviny stále kvalitní a při kvašení získají mnoho pro tělo potřebných látek. Skvělý způsob obměny
7/01/2018
Avatar uživatele
Jak já tu svou dceru mám rád, ona mě tentokrát velmi mile překvapila s tím, že mi přinesla několik skvělých sklenich, ketré připravila s pomocí receptů a snadných postupů na základě této knihy Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení, kterou jsem si pak od ní zapůjčil a to co mi od ní chutnalo si taky moc rád vyzkoušel sám na vlastní kůži aznávám, že je to skvělý způsob spracování potravin.
5/02/2020
Avatar uživatele
Výborné návody na zpracování zeleniny ze zahrádky.
5/01/2024
Avatar uživatele
Tato kniha je skvělá. Má všechny záznamy, které jsou potřeba znát k této práci.
Doporučuji všem, kteří se zabývají kvašením.
17/12/2021
Avatar uživatele
Splnila moje očekávání, dostačující počet receptů a postupů.
27/04/2019
Avatar uživatele
Měli jste dobrou úrodu na zahradě? A potřebovali byste zeleninu naložit, ale nevíte jak? Odpovědi na základní otázky ohledně nakládané zeleniny se dočtete právě v této knize. Kniha je plná výborných rad a postupů jak na to. Jak dlouho to bude trvat, kam umístit, kdy je ten správný čas, do čeho dát? A mnohé další otázky kniha zodpoví. Kniha je také vhodná jako dárek k Vánocům pro vaší maminku či babičku.
28/10/2017
Avatar uživatele
Skvělá knížka pro každého, kdo chce začít jíst zdravě. Zdravé stravování začíná u zdravých střev a tedy kvasených pokrmů ' a nebudete k tomu potřebovat drahé kvasaky ani zakopávat hrnce pod zem, stačí vám jednoduché, ale chutné recepty z této knihy. Chvíli mi trvalo recepty úplně vychytat a dodržet postupy, ale jak jsem si na to přišla, začala to být hračka.
Skvělá kniha plná vašeho zdraví - tak na co ještě čekáte?!
1/12/2018
Avatar uživatele
Kvašená zelenina je nesmírně zdravou potravinou plnou vitamínů a zejména přes zimu by měla být nedílnou součástí našeho jídelníčku. Tato knížka nabízí spoustu lahodných receptů na její přípravu. Recepty jsou inspirativní a nabízí k vyzkoušení kombinace, které by vás třeba ani nenapadly. Je plná lákavých fotografií a postupy jsou dobře popsané. I když se mi knížka líbí, přecijen jsem měla v ruce i vydařenější kousky s touto tematikou.
30/05/2019