Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť je oproti průmyslově vyráběným produktům...
číst celé
Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť je oproti průmyslově vyráběným produktům neporovnatelná. Tato kniha vás seznámí s veškerými běžnými konzervačními metodami, které lze provést v jakékoliv domácnosti.
schovat popis
Recenze
Knize dávám k dobru delší úvod zaměřený na historii a zajímavosti, což já osobně na kuchařských knihách vítám.
Samotný obsah knihy je však trochu hůře uspořádán a nelehce se v knize orientuje.
Vizuálně je kniha zajímavá a pestrá. Konkrétní receptury jsou pak mnohdy velmi originální a v jiných knihách je nenaleznete.