Recenze Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty

169 Kč
Zobrazit knihu
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami,... číst celé 

Recenze

1
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Receptů na různá těsta je sice plný internet, ale v této publikaci jsou prostě úplně přesně rozepsané váhy a správné suroviny na různá těsta, ze kterých se vyrábí nejrůznější dorty, zákusky, moučníky, cukroví a podobné sladké dobroty. Kniha je sice primárně určena studentkám cukrařiny, ale pokud doma také rádi a často pečete sladké moučníky, koláče či dorty, pak vám mohu tuto publikaci také doporučit.
23/11/2021