Kategorie

Moderní příprava červeného vína

Autor: Robert Steidl

203 běžná cena 243 Kč

Poštovné jen 39
nejnižší v ČR

Nakladatel: Národní vinařské centrum
ISBN: 80-903201-7-1
Rok vydání: 2006
Jazyk: Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 72
Zařazení: příručky vinohradnictví červená vína výroba vína

Nákupem získáte sběratelskou záložku

Limitovaná sběratelská záložka

Odborná kniha o moderních technologických postupech výroby červeného vína. Obsah: vinohradnické aspekty - princip přípravy červeného vína - rmut - řízení a kontrola kvašení - zrání vína - další ošetřetřování. V českém jazyce druhé upravené vydání
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 17% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Moderní příprava červeného vína jen za 203 Kč.