Kategorie

Moderní příprava červeného vína

Autor: Robert Steidl

203 běžná cena 243 Kč

Poštovné jen 49
nejnižší v ČR

Nakladatel: Národní vinařské centrum
Kód:
ISBN: 80-903201-7-1
Rok vydání: 2006
Jazyk: Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 72
Zařazení: příručky vinohradnictví červená vína výroba vína

Nákupem získáte tyto dva krásné dárky

Limitovaná sběratelská záložka 1.

DVD film Mach a Šebestová 2. K Objednávce od 4 kusů

Odborná kniha o moderních technologických postupech výroby červeného vína. Obsah: vinohradnické aspekty - princip přípravy červeného vína - rmut - řízení a kontrola kvašení - zrání vína - další ošetřetřování. V českém jazyce druhé upravené vydání
0
Recenzí
Jak se Vám kniha líbila?
Nejsou zde žádné recenze. Buďte první a napište svoji!
Proč jsme tak levní?
Tato knížka je o 17% levnější než jinde. Díky čemu držíme ceny tak nízko?
Vyladili jsme logistiku
Mákli jsme si. Naše sklady a distribuční cesty fungují efektivně.
Šetříme na reklamě
Místo drahé reklamy vám radši dáme lepší služby. A taky nižší ceny.
Na dopravě nerýžujeme
Velké e-shopy si zvyšují marži vyšší cenou dopravy. U nás máte dopravu za 39.
Díky tomu vám dáme knihu Moderní příprava červeného vína jen za 203 Kč.