Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž
si suroviny uchovají chuť, barvu, konzistencii výživovou hodnotu. V Asii, kde je wok důležitou součástí kuchyňského vybavení, se k zelenině a masu přidávají výrazná koření, omáčky i...
číst celé
Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž
si suroviny uchovají chuť, barvu, konzistencii výživovou hodnotu. V Asii, kde je wok důležitou součástí kuchyňského vybavení, se k zelenině a masu přidávají výrazná koření, omáčky i další přísady a vynikající pokrm vznikne za několik minut. Máte-li rádi dobré jídlo, a přitom nemáte nikdy dost času na jeho přípravu, pořiďte si wok a naučte se v něm vařit jako mistři!
schovat popis
Recenze