Recenze Domácí uzení masa na grilu i v udírně

Domácí uzení masa na grilu i v udírně

Domácí uzení masa na grilu i v udírně

279 Kč
Zobrazit knihu
Málokterá vůně probouzí v člověku takové chutě, jako vůně udícího se masa. Křehké a perfektně ochucené maso dodá nezaměnitelné aroma mnoha různým pokrmům. Kniha vás provede všemi kroky na cestě za dokonale vyuzeným kouskem masa a přidá nejrůznější tipy a triky na kořenicí směsi a marinády. Přes... číst celé 

Recenze

4
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Domácí uzení masa na grilu i v udírně je vážně slast. Já mám tento způsob úprav masa opravdu moc rád a tak jsem se do této knihy celkem dost rychle začetl a zkouším si nové chutě s pomocí teto kuchařky. Způsobů jak si takové maso naložit je celá řada a tak je jen na vašich chutích jaká koření a bylinky si zvolíte. My si oblíbili domácí zdroje bylin a když si to chceme trochu více užít naložíme si ho do pikantnějších marinád, které jsme si vážně oblíbili.
1/02/2020
Avatar uživatele
Grilovačky a uzení u nás je hodně časté, tatínek postavil skvělou udírnu, tak toho využíváme jak jen to jde. V této knize naleznete návod, jak se do toho pustit. Jak udělat lák, jak maso naložit, jdou zde skvěle popsány postupy a rady až po samotné vyuzení. Je zde i spousta netradičních receptů, které jsme zkusily a překvapily nás tak moc, že je už děláme běžně. Kdo má rád uzené maso, tomu doporučuji.
30/12/2020
Avatar uživatele
Ať už jste vlastníci grilu či udírny nebo si jen "necháváte udit" od kamarádů, určitě nebudete litovat, pokud se stanete majiteli této pěkné příručky. Ono je to docela těžké správně maso ochutit, naložit a vyudit... Tak se nedivme, že vzniká řada příruček, která vám může tyto činnosti pomoci zvládnout. A nebo, pokud máte v rodině nějakého nadšence do uzení, by to mohl být vhodný vánoční dárek, co říkáte?
17/11/2020
Avatar uživatele
Naše rodina ráda udí, otec to má jako velkou zálibu, proto dostal k Vánocům tuto ´ knížečku. Taky jsem si ji přečetla. Je to dobrý manuál, srozumitelně napsaný, hodně se věnuje lákům, do kterých se maso nakládá, bylinkám etc. Je dobře popsán postup uzení, může to začátečnkům pomoci vyvarovat se chyb. Na to, že kniha jebrožovaná a útlá se mi jeví poněkud drahá. Ale je bohatá obsahem a proto ji zájemcům o uzení doporučuji
23/05/2021