Fleischmann Will

Recenze knih autora


Obrázek knihy
Domácí uzení masa na grilu i v udírně je vážně slast. Já mám tento způsob úprav masa opravdu moc rád a tak jsem se do této knihy celkem dost rychle začetl a zkouším si nové chutě s pomocí teto kuchařky. Způsobů jak si takové maso naložit je celá řada a tak je jen na vašich chutích jaká koření a bylinky si zvolíte. My si oblíbili domácí zdroje bylin a když si to chceme trochu více užít n... číst celéaložíme si ho do pikantnějších marinád, které jsme si vážně oblíbili.
1/02/2020
Obrázek knihy
Naše rodina ráda udí, otec to má jako velkou zálibu, proto dostal k Vánocům tuto ´ knížečku. Taky jsem si ji přečetla. Je to dobrý manuál, srozumitelně napsaný, hodně se věnuje lákům, do kterých se maso nakládá, bylinkám etc. Je dobře popsán postup uzení, může to začátečnkům pomoci vyvarovat se chyb. Na to, že kniha jebrožovaná a útlá se mi jeví poněkud drahá. Ale je bohatá obsahem a ... číst celéproto ji zájemcům o uzení doporučuji
23/05/2021
Obrázek knihy
Grilovačky a uzení u nás je hodně časté, tatínek postavil skvělou udírnu, tak toho využíváme jak jen to jde. V této knize naleznete návod, jak se do toho pustit. Jak udělat lák, jak maso naložit, jdou zde skvěle popsány postupy a rady až po samotné vyuzení. Je zde i spousta netradičních receptů, které jsme zkusily a překvapily nás tak moc, že je už děláme běžně. Kdo má rád uzené maso, t... číst celéomu doporučuji.
30/12/2020
Obrázek knihy
Ať už jste vlastníci grilu či udírny nebo si jen "necháváte udit" od kamarádů, určitě nebudete litovat, pokud se stanete majiteli této pěkné příručky. Ono je to docela těžké správně maso ochutit, naložit a vyudit... Tak se nedivme, že vzniká řada příruček, která vám může tyto činnosti pomoci zvládnout. A nebo, pokud máte v rodině nějakého nadšence do uzení, by to mohl být vhodný vánoční... číst celé dárek, co říkáte?
17/11/2020