Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací!První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů; druhá část obsahuje hamburgery z telecího,...
číst celé
Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací!
První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů; druhá část obsahuje hamburgery z telecího, vepřového a jehněčího masa a klobás; třetí představuje kuřecí a krůtí hamburgery; čtvrtá popisuje vegetariánské recepty; a konečně pátá se zaobírá recepty využívajícími mořské plody, sladkovodní a mořské ryby.
Recepty jsou navrženy tak, aby je bylo možné použít pro vytvoření kompletního chodu včetně přílohy
schovat popis
Recenze
A dostalo se mi, čeho jsem očekávala - graficky velmi příjemná kuchařka se snadnými recepty, které jsou popsány velmi jednoduše, ingredience jsou téměř všechny úplně běžné dostupné a inspirace až nad hlavu - skoro by mě nenapadlo, že lze tak snadno vytvořit tolik různých burgerů. Super.