Banner
Banner

Recenze Jak nakupovat a zpracovávat maso

Jak nakupovat a zpracovávat maso

Jak nakupovat a zpracovávat maso

361 Kč
Zobrazit knihu
Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso, vepřové maso, telecí a jehněčí maso. V každém... číst celé 

Recenze

3
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Jak vybirat a zpracovavat maso vedely moc dobre nase babicky, ja uz pattim fo te generace, ktera se v mase uplne nevyzna, takze potrebuje nejaky ten navod. Osvedcila se mi tato knizka od Apetitu, ve ktere vychazi souhrn vseho, co ve stejnojmennem serialu v casopise za posledni 3 roky vyslo. Mimo to zde najdete recepty na klasicka ceska jidla, ve kterych se dulezite si maso spravne vybrat. Super kniha.
31/03/2019
Avatar uživatele
Maso nejím ta často, takže v jeho nákup jsem trochu analfabet ;) Díky této knize se ale už v mase celkem orientuji a vím, co se po jakým názvem skrývá. Tato 160 stránková publikace "Jak nakupovat a zpracovávat maso" z edice Apetit nabízí kompletní přehled všeho, co vyšlo ve stejnojmenném seriálu v časopise Apetit. Publikace je rozdělena na maso hovězí, jehněčí, vepřové a telecí. Poučné a zajímavé.
30/09/2018
Avatar uživatele
Dost dlouhou dobu jsem bojoval s tím na co a jak se které maso používá tahle kniha mi doslova otevřela oči. Jak nakupovat a zpracovat maso je pro lajka, který si maso kupuje již připravené v obchodě výhrou. Velmi přehledné rozdělení dle druhů masa. Ať už je to jehněčí, vepřové či hovězí a telecí. Všechna tahle masa si díky knihe osvojíte a budete teď vědět jak si je můžete připravit pro vaše mlsné jazýčky.
18/12/2019