Z mnoha vědecky podložených informací je patrné, že potraviny mohou ovlivňovat tvorbu chemických látek v mozku, což znamená, že mezi určitými potravinami a naší svěžestí existují významné souvislosti. Přitom bohatý a přirozený zdroj energie má každý z nás přímo před sebou: ve spíži a v...
                        
číst celé 
                                                         
                
                                                                Z mnoha vědecky podložených informací je patrné, že potraviny mohou ovlivňovat tvorbu chemických látek v mozku, což znamená, že mezi určitými potravinami a naší svěžestí existují významné souvislosti. Přitom bohatý a přirozený zdroj energie má každý z nás přímo před sebou: ve spíži a v chladničce. Tato nová knížka zkušené a oblíbené autorky přináší řadu skvělých receptů na to, jak se projíst do pohody a jak pomocí správného jídla zvládnout únavu, získat elán a zlepšit si náladu.
                                                            
schovat popis 
                 
             
        
        
Recenze