Recenze Domácí jogurt, tvaroh a sýr

Domácí jogurt, tvaroh a sýr

Domácí jogurt, tvaroh a sýr

248 Kč
Zobrazit knihu
Vyrobit sýr dokáže každý! Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom „docela normální“ kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje... číst celé 

Recenze

4
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Od mala jsem si zvykl na mléčné výrobky celkem rychle a to díky tomu, že jsme sami vyráběli celou řadu potravin a díky tomu se nám dostala celá řada zkušeností. Je tedy pravdou, že jisté období doporučovalo mléčné výrobky zcela vypustit z jídelníčku atak jsme i my podlehli obavě, která nás do jisté míry omezila. Jsem tak teď moc rád, že si opět můžeme celou řadu výrobků sami vyrobit a vzpomenou si tak mnohdy na opravdovou chuť.
18/02/2021
Avatar uživatele
Kdesi mam doma i starou dobrou opevovanou knihu Mlekar, ale odradilo me tl neustalre pouzivani ockovani, specialnich konzervacnich latek a podobne. Dost dlouho me to odradilo od jakychkoli dalsich pokusu. Ale ted mam pocit, ze jsem nasla poklad. Zatim nevim, nakolik mi budou rady z knihy Domácí jogurt, tvaroh a sýr od Bellersen Quirini Cosima fungovat, ale navnadilo me to, inspirovalo k novym pokusum. Vypada to jednoduse!
6/03/2021
Avatar uživatele
Kniha domácí jogurt, tvaroh a sýr je skvělá, supr popsané a srozumitelné, nemenila bych jí.
29/08/2021
Avatar uživatele
Pokud vás chytla dnešní móda hand made aneb udělej si sám, rozhodně doporučuji prolistovat tuto knihu. Najdete v ní obrovské množství receptů na domácí mléčné výrobky. Sama mám zatím vyzkoušený jogurt a tvaroh, chystám se na sýry. Je to jednoduché, chutné a hlavně bez zbytečných konzervantů. V knize je popsáno i samotné zpracování mléka a smetany, takže pochopíte, že na tom není vůbec nic složitého.
30/04/2021