Bellersen Quirini Cosima

Recenze knih autora


Obrázek knihy
Od mala jsem si zvykl na mléčné výrobky celkem rychle a to díky tomu, že jsme sami vyráběli celou řadu potravin a díky tomu se nám dostala celá řada zkušeností. Je tedy pravdou, že jisté období doporučovalo mléčné výrobky zcela vypustit z jídelníčku atak jsme i my podlehli obavě, která nás do jisté míry omezila. Jsem tak teď moc rád, že si opět můžeme celou řadu výrobků sami vyrobit a ... číst celévzpomenou si tak mnohdy na opravdovou chuť.
18/02/2021
Obrázek knihy
Kdesi mam doma i starou dobrou opevovanou knihu Mlekar, ale odradilo me tl neustalre pouzivani ockovani, specialnich konzervacnich latek a podobne. Dost dlouho me to odradilo od jakychkoli dalsich pokusu. Ale ted mam pocit, ze jsem nasla poklad. Zatim nevim, nakolik mi budou rady z knihy Domácí jogurt, tvaroh a sýr od Bellersen Quirini Cosima fungovat, ale navnadilo me to, inspirovalo k... číst celé novym pokusum. Vypada to jednoduse!
6/03/2021
Obrázek knihy
Kniha domácí jogurt, tvaroh a sýr je skvělá, supr popsané a srozumitelné, nemenila bych jí.
29/08/2021
Obrázek knihy
Pokud vás chytla dnešní móda hand made aneb udělej si sám, rozhodně doporučuji prolistovat tuto knihu. Najdete v ní obrovské množství receptů na domácí mléčné výrobky. Sama mám zatím vyzkoušený jogurt a tvaroh, chystám se na sýry. Je to jednoduché, chutné a hlavně bez zbytečných konzervantů. V knize je popsáno i samotné zpracování mléka a smetany, takže pochopíte, že na tom není vůbec n... číst celéic složitého.
30/04/2021