Sůl, tuk, ocet, žár
Popis produktu
Objevte tajemství dokonalé chuti s kuchařkou, která změnila pohled na vaření po celém světě! S "Sůl, tuk, ocet, žár" vstoupíte do světa, kde každý pokrm získává neuvěřitelnou hloubku a vyváženost chuti díky čtyřem základním prvkům, které autorka mistrně odhaluje a vysvětluje.
Proč je tahle kuchařka tak výjimečná?
Publikace uznávaná po celém světě, nominovaná na knihu roku a oceněná prestižní cenou Jamese Bearda, nabízí více než jen recepty. Autorka shrnula desetiletí své profesionální zkušenosti do čtyř klíčových pilířů - sůl, která zdůrazňuje chuť; tuk, nositel chuti a ovlivňující texturu; ocet a kyselé složky, které chuť vyvažují; a nakonec žár, tedy správné tepelné zpracování jídel. Kniha je doplněná vtipnými ilustracemi a přehlednými grafy, které vám pomohou pochopit nejen jak, ale i proč používat jednotlivé techniky a suroviny. Recepty nejsou pouze výčtem ingrediencí a postupů, ale inspirují k tvořivosti a objevování nových chutí. Na své přijdou milovníci masa i vegetariáni, navíc jsou zde vzorová menu pro různé příležitosti, která usnadní plánování jídel.
Tato kuchařka není jen kniha. Je to průvodce, který promění vaši kuchyň v místo plné radosti a kreativity a pomůže vám připravit pokrmy, na které budete pyšní. Ponořte se do světa chutí a naučte se ovládat základní principy, které stojí za každým skvělým jídlem.
Výhody kuchařky „Sůl, tuk, ocet, žár“
- Učí čtyři základní prvky úspěšného vaření - sůl, tuk, ocet a žár.
- Obsahuje originální ilustrace a grafy pro snadné pochopení příprav a kombinací.
- Inspiruje k tvořivému vaření bez suchopárných návodů.
- Vhodná pro masožravce i vegetariány.
- Obsahuje vzorová menu pro různé příležitosti a úrovně kuchařských dovedností.
Klíčové vlastnosti produktu
- Originální, oceněná a uznávaná kuchařka vydaná prestižním nakladatelstvím Simon & Schuster.
- Recepty a rady ověřené na základě desetiletí profesionální praxe autorky.
- Stojí mezi bestsellery New York Times roku 2018 a získala významná ocenění.
- Obsahuje překlady do mnoha jazyků, včetně českého.
- Vhodná pro začínající i pokročilé kuchaře a kuchařky.
Nakupte společně
- Mohlo by Vás také zaujmout
- Další knihy autora
- Další zboží nakladatele
- Naposledy prohlédnuté
Sběratelské záložky
Podobní autoři
České osobnosti na návštěvě v Megaknihách!
Štítky knihy
Návrh štítků k produktu
Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.
Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.
Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.
K této knize jste navrhli štítky:
Proč nakupovat u nás?
-
Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
-
Levná doprava doslova za pár kaček
-
Spokojení zákazníci známka kvality
-
Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
-
Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
Hodnocení od zákazníků Heureka.cz
za posledních 90 dní
s obchodem