Recenze Jak se vaří u Šroubka?

Jak se vaří u Šroubka?

Jak se vaří u Šroubka?

235 Kč
Zobrazit knihu
Reprint významné kuchařské knihy z roku 1935. Karel Šroubek (nar. 1880 v Nučicích) otevřel vlastní restauraci na Václavském náměstí v Praze, tamtéž zakoupil v roce 1924 hotel U arcivévody Štěpána a pod názvem Grandhotel Šroubek zde vybudoval restauraci s nejvyhlášenější kuchyní. Sbírka více než... číst celé 

Recenze

1
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Vezměte živou želvu, sekáček a list zelného salátu.. to není začátek vtipů, ale úvod receptu na želví polévku od pana Šroubka. Tahle kuchařka není úplně použitelná v dnešní kuchyni, návody nejsou dostatečně podrobné, množství surovin asi taky spoléhá na odhad kuchaře a honit želvy s nožem bych taky nechtěla. Pokud máte rádi M.D. Třetinovou, bude se vám líbit i tahle kniha.
I tak je to ale kuchařka zajímavá k listování.
26/11/2018