Jadłonomia po polsku (polsky)
Popis produktu
Konec s dlouhými seznamy těžko dostupných surovin. Dost bylo vzdávání se oblíbených, tradičních chutí. Jadłonomia polsky ukazuje, že rostlinná kuchyně může být jednoduchá jako boršč a stejně chutná jako ruské pirohy. V šesti kapitolách rozdělených podle ročních období najdete spoustu rostlinných inspirací. To není omyl, ročních období v Polsku máme šest, je zde totiž předjaro a trochu zapomenuté předzimí. Koneckonců, čekající na novinky v kuchyni je třeba něco jíst, například boršč s uzenými švestkami, kanapky s pastou z cizrny a kvašených okurek, a k dezertu pohankovou granolu. Tato kniha nejsou jen recepty, ale také praktické rady, které dělají vaření srozumitelným a chutným. Koneckonců víme, proč létem do polévky přidat bob, jak udělat revoluční paštiku bez pečení a proč v bigosu tak dobře chutná několik kousků sladké dýně. A hlavně: jak vařit rostlinně polsky, tedy po našem v souladu s našimi chutěmi, přáními a možnostmi.
- Mohlo by Vás také zaujmout
- Další knihy autora
- Další zboží nakladatele
- Naposledy prohlédnuté
Sběratelské záložky
Podobní autoři
Mega BookTok Všechna videa
České osobnosti na návštěvě v Megaknihách!
Návrh štítků k produktu
Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.
Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.
Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.
K této knize jste navrhli štítky:
Proč nakupovat u nás?
-
Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
-
Levná doprava doslova za pár kaček
-
Spokojení zákazníci známka kvality
-
Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
-
Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
Hodnocení od zákazníků Heureka.cz
za posledních 90 dní
s obchodem
Naposledy prohlédnuté
Velkoobchodní spolupráce
Pokud máte zajímavý sortiment, neváhejte nás oslovit. Nabízíme zajímavé odběry, rychlé platby a respektuplnou spolupráci.
velkoobchody@megaknihy.cz