Knihy od Jaroslava Kmenty jsou jedny z nejlepších které jsem kdy pozval a četl. A tato trilogie Kmotr Mrázek od Jaroslava Kmenty je asi jeho nejlepší výtvor. Mrázek je legenda mezi českými mafiány a zločinci. Jestli obdivujete...
číst celé
Knihy od Jaroslava Kmenty jsou jedny z nejlepších které jsem kdy pozval a četl. A tato trilogie Kmotr Mrázek od Jaroslava Kmenty je asi jeho nejlepší výtvor. Mrázek je legenda mezi českými mafiány a zločinci. Jestli obdivujete Františka Mrázka tato trilogie u vás v knihovně nesmí rozhodně chybět. Konkrétně tato kniha obsahuje velmi mnoho přepisů odposlechů Františka Mrázka. Tuto knihu rozhodně doporučuji.
schovat popis
Odhalte temné zákulisí českého podsvětí jako nikdy předtím!
Kmot Mrázek II vás zavede do světa plného napětí, intrik a nekompromisní brutality. Pokud vás fascinuje skutečný život a chcete pochopit, jak organizovaný zločin hluboce ovlivnil českou politiku, tato kniha je přesně pro vás.
Volné pokračování poutavého příběhu o Františku Mrázkovi, jednom z nejsilnějších vládců našeho podsvětí, který byl odstraněn nájemným vrahem v roce 2006. Autor pracuje se skutečnými dokumenty, autentickými podklady a unikátními odposlechy, které detailně odhalují propojení zločinu s vrcholnými politickými kruhy. Díky tomu získáte nepřikrášlený pohled na temné stránky naší historie, které dosud zůstávaly skryté.
Tato kniha není jen další kriminální fikcí, ale živým svědectvím o tom, jak daleko může zajít moc a korupce v reálném světě. Připravte se na čtení, které vás nenechá vydechnout a které vás přinutí zamyslet se nad tím, co se skutečně odehrává za oponou naší společnosti.
Hlavní přednosti knihy:
Detailní zmapování života a působení Františka Mrázka - jednoho z klíčových aktérů českého podsvětí.
Autentické informace čerpané z reálných odposlechů a dokumentů.
Odhalení propojení organizovaného zločinu s vysokou politikou, které do této doby nebylo takto přehledně popsáno.
Strhující narativ, který čtenáře vtáhne přímo do dění.
Náhled na právní a společenské dopady organizovaného zločinu v České republice.
Co kniha přináší:
Obsahuje originální poznatky a fakta, která nejsou běžně dostupná.
Jedná se o pokračování oblíbeného titulu, takže navazuje na známý příběh.
Vhodná nejen pro čtenáře se zájmem o kriminální literaturu, ale i o skutečné dění v naší společnosti.
Formát a délka přizpůsobené pro snadné a poutavé čtení.
Nakladatelství dbá na kvalitu obsahu a jeho věrohodnost.
Pravidelně k nám do Megaknih chodí známe české osobnosti a povídáme se s nimi o knihách. Pozvání k nám do Knižního zákulisí přijali zajímavé české osobnosti, například Jirka Mádl, Roman Vaněk, Veronika Žilková, Bořek Slezáček, Josef Maršálek, Martina Preissová a mnoho dalších!
Knihy od Jaroslava Kmenty jsou jedny z nejlepších které jsem kdy pozval a četl. A tato trilogie Kmotr Mrázek od Jaroslava Kmenty je asi jeho nejlepší výtvor. Mrázek je legenda mezi českými mafiány a zločinci. Jestli obdivujete Františka Mrázka tato trilogie u vás v knihovně nesmí rozhodně chybět. Konkrétně tato kniha obsahuje velmi mnoho přepisů odposlechů Františka Mrázka. Tuto knihu rozhodně doporučuji.
Další díl, tentokráte již druhý, excelentně sepsané knihy o vládci podsvětí Františku Mrázkovi, který byl zabit nájemným vrahem. Celý příběh tohoto grázla sepisuje můj oblíbený investigativní novinář Jaroslav Kmenta. Kniha vůbec poprvé do nejmenších detailů odhaluje, jak prorostl organizovaný zločin do vysoké politiky. Autor čerpal z autentických podkladů včetně odposlechů. Doporučuji všem přečíst knihu a až pak kouknout na film !
Za mě jde o dobře sepsanou knihu a já musím jen a jen doporučit ..Volné pokračování strhujícího příběhu o vládci českého podsvětí Františku Mrázkovi, jehož zabil nájemný vrah v roce 2006. Kniha vůbec poprvé do nejmenších detailů odhaluje, jak prorostl organizovaný zločin do vysoké politiky. Co ještě více dodat pro tuto knihu ...Maximální spokojenost,fantastická kniha,bomba čtení pro všechny lidičky ..Doporučuji ..
Další perfektní kniha z pera podle mě nejlepšího českého investigativního novináře Jaroslava Kmenty. Četla jsem i první a nemohla jsem se o ní odtrhnout. Volné pokračování strhujícího příběhu o vládci českého podsvětí Františku Mrázkovi, jehož zabil nájemný vrah v roce 2006. Kniha vůbec poprvé do nejmenších detailů odhaluje, jak prorostl organizovaný zločin do vysoké politiky. Autor čerpal z autentických podkladů včetně odposlechů.
Pokud někdy chcete jít k volbám, nečtěte tuto knihu, protože ztratíte chuť volit; ztratíte víru ve skutečnou demokracii. Hodnotit tuto knihu není možné klasickou optikou, je to publicistická kniha. Možná Kmenta mohl trochu přidat na omáčce, aby byla kniha čtivěší - umí to, což se ukázalo v článcích pro Reportér (některé z nich se Mrázka týkaly). Kmenta každopádně čtenářům předkládá obraz moci, kterou kolem sebe koncentroval jeden jediný člověk. Popisuje chapadla jeho vlivu, která, aspoň podle knihy, dosahovala nejvýše, kam dosahovat mohla. Přesto je ale první část, popisující předlistopadovou dobu veksláctví poměrně nudná, v porevolučních poměrech zajímavost stoupá a graduje to poslední kapitolou, která už popisuje Františka Mrázka jako člověka nesmírně vlivného. Celkový dojem je dobrý, ale samozřejmě z toho člověku není úplně dobře. Snad Kmenta přeháněl :)
Knihu jsem si vybral, protože mě již uchvátil minulý díl, sice ale nebyla tak dobrá jako předchozí díl, ale je v ní více na téma politika. Jsou zde publikovány rozhovory mezi Františkem Mrázkem a různými lidmi. Jaroslav Kmenta je odvážný člověk , že toto publikuje a je vidět, že se jen tak nenechá, jako když odešel z novin, protože je koupil Andrej Babiš. Na knize je hezké, že jsou i na konci fotky a ukázky některých dokumentů.
Pan novinář Jaroslav Kmenta je rozhodně odvážný člověk. Někdo mu vyčítá že pje prilis bulvární nebo že pracujete se spekulacemi, ale já si nemyslím že se dá v tomto poli působnosti získat úplně ověřené a relevantní informacemi. Ale ať už je to jakkoli, jak se říká, a každém sprochu pravdy trochu a tak vám tuhle knížku doporučuji k osobnímu zamyšlení a nahlédnutí do toho, jak by to asi celé mohlo být...
1/02/2018
Kniha návstěv
Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.
Václav Jedlička
Ověřený příspěvek
Všeobecná spokojenost, vše OK
Jarmila
Jsem s MEGAKNIHY moc spokojená. Zboží vždy přišlo rychle, dobře zabalené. Vyhovuje mi šíře nabídky, kterou poskytují. Objednávám průběžně a s důvěrou.
Kateřina
Velmi rychlé a profesionální jednání. Dokonce přes mojí chybu opětovné zaslání objednávky. Velká spokojenost. A velký výběr kvalitních knih v perfektním stavu.
Monika Komorova
Ověřený příspěvek
Som s obchodom Megaknihy veľmi spokojná. Nakupovala som viackrát a vždy všetko perfektné, rýchle, eko balenie+ nejaký malý darček vždy potešil.
Zdenka Holešinská
Zboží bylo doručeno v pořádku a velmi rychle spokojenost, hlavně vnučky děkuji
Karel
Ověřený příspěvek
Jsem velmi spokojen s knihou, kterou jsem tady zakoupil i s prodejcem Megaknihy. Nenakupoval jsem tady poprvé a vždy jsem byl spokojený.
Robert
vždy vše včas,rozumné ceny:)
Ivan
Ověřený příspěvek
Dobrý a pestrý výběr knih zaujme určitě každého,kdo má rád knihy.. Děkuji Vám za nabídky,které mi posíláte..
Radka
Vřele doporučuji. Rychlé jednání.
Vladimír
objednané zboří dorazilo v naprostém pořádku a v patřičné kvalitě bylo i zabalení, tímto děkuji za projevenou ochotu a kvalitu....
Josef
Ověřený příspěvek
S obchodem jsem byl velmi spokojen nelze nic vytknout.
Dana
Ověřený příspěvek
Jsem s obchodem moc spokojená
Radmila
Pokud něco hledám, první volba jsou Megaknihy. Zakoupila jsem obě Receptury a byla jsem z nich nadšená. Mohu jen doporucit.
Hana Polínková
Vše proběhlo k naprosté spokojenosti
Marcela
Ověřený příspěvek
Objednávám často, vždy plně spokojená
Hana Sedláčková
Učebnice anglického jazyka kterou jsme objednali měla rychlé dodání,jsme maximálně spokojení s objednáváním přes vaše stránky, najdeme zde veškeré učebnice i jiné knihy a nemusíme tak pátrat po jiných knihkupectví, doporučujeme
Václav Novotný
Vše proběhlo k naprosté spokojenosti
Tomáš Kozička
Skvělý obchod, široký sortiment zboží...
Rád zde nakupuji...
Yveta
Ověřený příspěvek
Spokojenost, rychlé doručení, výborná komunikace. Děkuji moc
Oldrich Machacek
Maximalni spokojenost vsem doporucuji.
Irena
Jsem vracející se zákazník, sortiment cizojazyčné - i odborné - literatury a učebnic je ohromný a dodání rychlé. Pokud nejsou z nějakého důvodu schopni knihu dodat (stalo se mi jednou), okamžitě komunikují. Budu se vracet i nadále.
Petr
S nákupem maximální spokojenost
Roman
Vše v pořádku. Dobrá komunikace a rychle posláno.
Tomáš
Ověřený příspěvek
Vše ok, dobrý obchod
Pavla
Ověřený příspěvek
Velká spokojenost se vším
Pavel Bláha
Ověřený příspěvek
Rád zde nakupuji, rychlé dodání, okamžité informace
Dana
Ověřený příspěvek
Ve vašem obchodě nakupuji často-vše je za dobré ceny a dodání je vždy rychlé. Jsem velmi spokojena.
Eliška Nováková
Děkuji velká spokojenost
Blanka
Ověřený příspěvek
Nakupuji zde již vícekrát a obchod doporučuji, jsem s nákupy velmi spokojená.
Květa
Ověřený příspěvek
Jsem velmi spokojená,dobrý pomocník při zavařování.
Roman Procházka
Naprostá spokojenost
Helena Mikoláškova
Ověřený příspěvek
Byla jsem velmi spokojená, navíc jsem dostala dárek - krásnou záložku. Nenakupuji zde proto poprvé.
Alena
Ověřený příspěvek
Obchod spolehlivý, vždy dodají vše v pořádku a okamžitě. Doporučuji. Jste super obchod.
Viktor Dobias
Velmi rád nakupuji ve vašem obchodě velká spokojenost
Pavel Vyhnis
Spokojenost.
Anikó Truplová
Ověřený příspěvek
Jsem Velmi spokojena
Hana Jindrová
Všechno proběhlo v pořádku.
Markéta
Velký výběr, rychlé dodání a skvělé ceny
Eva
spokojenost, rychlé dodání, super cena
Anna
Ověřený příspěvek
Nákup, zboží i doprava OK.
Miroslav
Ověřený příspěvek
Napodruhé za mne doporučuji, vše v poho.
Gucky
Nakupoval jsem už vícekrát a vždy jsem byl spokojený jak s výrobkem, tak i s dodáním. Doporučuji.
Jitka
Ověřený příspěvek
Rychlé doručení, jsem spokojena.
Jiří
Naprostá spokojenost.e-shop doporučuji
Miroslav
Ověřený příspěvek
Vše v pořádku.obchod super.Tento obchod můźu jen doporučit
Martina
Rychlé dodání, doporučujeme i sleva na další nákup. Super
Dziviska
Skvělý obchůdek, rychlé dodání