Moc ráda peču. Ale člověk nemůže neustále péct jen "nezdravé " věci a tak jsem pátrala, jak skloubit pečení a snahu o zdravější životní styl. A objevila jsem knihu Zdravé pečení od Daniely Krčové. Knížka je plná zajímavých receptů od nutriční specialistky, díky kterým si osvojíte při pečení používat 'jiné' suroviny. Ale jednu věc bych knize vytkla. A to použité fotografie. Knížka by mě... číst celéla lahodit i oku, nejen seznamem prima receptů. Takže v tomto ohledu trochu zklamání.
A co takhle se trochu zaměřit na zdravé pečení? No to byla jedna z otázek naší milované dcery a předání nám do ruky této skvělé kuchařky. A co my bychom jako rodiče své milované dcery pro její zdraví neudělali a tak jsme se do toho jejího slavného zdravého pečení pustili a nakonec jsme si to vlastně i užili. Je to celkem změna opustit od klasického způsobu pečení s používat třeba ovoce ... číst celéa zeleninu jako základní hmotu. Dost jsme se díky tomu zvykli i na vysazení klasického cukru a nahrazováním i při pečení medem.