Pěkná kniha, od porážky až po konzumaci hotových výrobků. Nápadité recepty k zpracování masa, každá publikace tohoto typu přináší něco navíc, velmi pěkná obrazová příloha. Přínosem i pro ty, kteří by si chtěli vyrobit domácí tlačenku nebo jinou dobrotu z materiálu, který lze koupit v řeznictví. Pro ostatní inspiratívní kniha, kde již samotný text receptu voní a láká k vyzkoušení. Vhodn... číst celéý dárek, kniha se mi líbila.
Zabijačka, vzpomínky mého dětství, bohužel tohle už nezažíváme tak jako dřív. I když se minu bez toho zabíjení prasátka, které jsem chodila krmit a hladit, bylo mi ho vždy líto. Teď už se dělají "zabijačky" docela jinak. Nakoupíte spoustu masa, střeva a vnitřnosti, sejde se početná rodina, nebo jen tak známí. Bohužel lidé, kteří nám pomáhali už nežijí, proto je vhodná tahle kniha, kde s... číst celée vše dozvíte. Nemusíte dělat jitrnice a jelita, záleží na vás, vždyť si můžete udělat jen domácí paštiku a to je super. Za mě super kniha
Skvělá kniha, kterou by si měl pořídit každý, kdo ještě dělá domácí zabíjačky a nebo by je chtěl zkusit. Dozvíte se tu o zabíjačce úplně vše, pod porážky, po rozbourání masa a potom spoustu rad na zpracování masa a recepty na zabíjačkové pochoutky. Já nejvíc miluju škvarky, jitrničky, ale cokoliv z prasátka je výborné. A co teprve čerstvý steak. Skvělá knížky pro všechny, co si chtějí u... číst celédělat domácí zabíjačku a nebo si jen uvařit doma tlačenku a vyškvařit škvarky.
Domácí zabijačka - všichni, kdo jsme kdy zažili pravou českou zabijačku, jistě víme, jaká je to sláva, a jaké vynikající dobroty se ze zabitého prasete dají udělat. Tlačenky, jitrnice, jelita, zabijačkový guláš, ovar... V této knížce najdete spoustu vynikajících receptů na takové domácí pochoutky, které k českým zabijačkám neodmyslitelně patří. Doporučuji pro všechny, kteří si chtějí dě... číst celélat zabijačkové specialitky pěkně doma.