Tato knížka obsahuje informace, které člověku pomohou zlepšit jeho zdravotní stav. Myslím, že většina lidí si neuvědomuje, jak je přísun správného množství vitaminů důležitý. Lidé si myslí, že stačí jíst určité plodiny a budou mít dostatek vitaminů. Skutečnost není tak jednoduchá, například po sklizení ovoce a zelenina postupně ztrácí množství vitaminů. Málokdo si uvědomuje, že hluboce ... číst celézmrazená zelenina, která je zmražená okamžitě po sklizni, má více vitaminů než dlouho skladovaná čerstvá. Tyto a další důležité informace naleznete právě v této knize. Obsahuje opravdu přínosné informace, proto ji všem, kdo dbají o své zdraví, doporučuju. Určitě změní váš pohled na stravování.
Skvělá kniha o fungování a působení vitaminů a minerálních látek, kde se dozvíte, mnoho zajímavých informací – například které vitaminy a minerální látky působí proti kterým nemocem, proč mají lidé nedostatek mikroživin, jaká je hranice bezpečného dávkování vitaminů a minerálů, kdo potřebuje více mikroživin… Nečekejte zde recepty na jídla bohatá na vitaminy a minerály ani delší přehled ... číst celépotravin, v kterých najdete nejvíce vitaminů a minerálů. Je to velmi zajímavá a užitečná kniha!