Fetterman, Lisa Q.: Kuchařky

Recenze knih autora


Obrázek knihy
kniha úplně na nic,recepty nejsou na zpusoby pripravy surovin metodu sous vide,ale na recepty jidel ze surovin pripravenych metodou sous vide, takže době pripravy a teploty ruznych potravin v sous vide se věnuje jedna stranka. Vyhozené penize!
15/02/2021
Obrázek knihy
Komerčně napsaná "kuchařka", nečekejte, že zde najdete recept na chutné jídlo, jako když začínající, mladá Asiatka chce vydělat. Recepty typu teplota 58st C a vařte 1,5 až 5 hodin ?!? To opravdu není recept. Jinak celá metoda sous vide mi připadá jako vhodná pro předpřípravu pokrmů v restauracích v konvektomatech, a tím obejít nařízení EU, že uvařené jídlo nesmí být starší než Xhodin! Z... číst celéLATEJ českej hospodskej gulášek několik dní teplej na plotně!
20/02/2024
Obrázek knihy
Šikovná kuchařka, poradí jak na masíčko a jiné dobroty
3/07/2022
Obrázek knihy
Velké zklamání z této knihy, nesplnila očekávání na konkrétní s podrobný postup pro přípravu všech druhů masa metodou sou-vide.
2/04/2025
Obrázek knihy
Suprově napsaná kniha s typy pro vaření
14/09/2024
Obrázek knihy
Pěkná, přehledně napsaná kniha. Vyhovuje mi popsaný čas,jak dlouho které maso vařit.
17/02/2023
Obrázek knihy
Byl to dárek, je spokojená.
26/01/2023
Obrázek knihy
Sous vide je úžasný vynález ve vaření a kuchařka je velký pomocník
3/07/2022
Obrázek knihy
Výborný pomocník ,jednoduchý popis
24/03/2021