Ružena Murgová

Růžena Murgová je autorkou knih, které se zaměřují na gastronomii. Například ve své publikaci „Celiakie a bezlepková dieta“ se autorka snaží upozornit na to, že některé velmi vážné civilizační choroby mohou být způsobeny příjmem nepřirozené a nevhodné stravy. Toto je také případ celiakie, neboť lidé trpící touto chorobou jsou náchylní na lepek obsažený ve většině obilovin. Obiloviny ho také obsahují čím dál více, neboť jsou kříženy a geneticky upravovány, aby byl výnos, co největší. Mezi její další publikace pak patří například již tradiční kuchařka „Hospodyňkám od A do Z“, „Vaříme rychle a racionálně“ nebo „Ovoce na každý den“.

Recenze knih autora


Obrázek knihy
Celiakie je nepříjemné onemocnění, které bych nikomu nepřál. Musíte jíst vhodné potraviny, jinak máte velký problém. V této knize se dozvíte o samotné celiakii a pochopíte její význam pro Vaše stravování. Budete muset kompletně změnit svůj jídelníček. Čeká Vás bezlepková dieta, ale nejedná se o žádnou tragédii. Kniha Vám nabídne recepty, které jsou i přes tuto nevýhodu velice chutné a j... číst celée jich poměrně dost.
5/12/2017