Peter J. D´Adamo

Doktor Peter J. D’Adamo má velmi široký záběr zájmů, kromě přírodní medicíny se věnuje zejména bioinformatice, čili vývoji komputačních nástrojů pro zachycení biologických a medicínských dat, dokonce je amatérským hodinářem, což svědčí o jeho nadšení pro složité a přesně fungující struktury a mechanismy. Založil společnost pro výzkum lidské individuality a rozjíždí databázi zkušeností přírodní medicíny na bázi sociální sítě. Z děl pro širokou veřejnost je zámá kniha Výživa a krevní skupiny, kde se především tvrdí, že lidé s jistou krevní skupinou jsou náchylní ke specifickým onemocněním a dysfunkcím či oslabením organismu, kterým můžeme konkrétním typem stravování předejít. Nejedná se tedy o hubnutí, čili dietu redukční, ale daleko spíše o životosprávu, která vašemu typu odpovídá.

Recenze knih autora


Obrázek knihy
Mija napsal/a o Kuchařka
Určitě doporučuji si knížku přečíst. Knížka dává zase trošku jiný úhel pohledu na naši stravu a to z pohledu krevních skupin. Nezapomeňte si svou krevní skupiny zjistit. :)
Knížka je výsledkem dlouhého zkoumání Dr. Petera J.D´Adama, kdy zkoumal jednotlivé rozdíly v (url)upinách a jejich přesná složení a sledoval reakce oproti různým složkám potravin. Určitě je toto čtení zajímavé... číst celé a konec konců, proč to nezkusit. Nezapomeňte, že vše potřebuje svůj čas, nečekejte zázraky na počkání.
18/06/2018
Obrázek knihy
Žebrák napsal/a o Kuchařka
Pokud trpíte nezdravou životosprávou, tak budete mít za chvíli zdravotní problémy. Ale ještě se můžete zachránit. Stačí, když Váš jídelníček pozměníte a za čas uvidíte velké změny. Kuchařka Vám přináší hodně lahodné recepty, které se Vám budou zamlouvat. Nebojte se, změna to bude jenom k lepšímu. Takové citronové koláčky opravdu stojí za to. Budete se cítit lépe a z knihy si jistě vyber... číst celéete. Doporučuji.
22/10/2017