Vyhledat
Zákaznická podpora
222 703 143
Po-Pá 8:00-17:00
0
Košík
0
zboží
zboží
0 Kč
(prázdné)
Košík je prázdný
Zobrazit košík
Zboží celkem
0 Kč
+
Bestsellery
Novinky
Cizojazyčné knihy
Předprodej
Druhá jakost
Doprava a platba
Kontakt
Účet
MEGA VÝHODNÉ
Sběratelské záložky
Tipy na dárky
MEGA výprodej
Vše do 49 Kč
Výborné ceny
Knihy
Hračky
Parfémy
Kosmetika
Elektronika
Papírnictví
Zdraví
Lékárna
Zahrada
Domácnost
Potraviny
Chovatelství
Péče o dítě
Móda
Merchandise
Ostatní
•
WSiP
. . .
Sortiment WSiP: Potravinářství
Předškolní výuka
Základní škola
Učebnice
Cizí jazyky
Matematika
Český jazyk
Střední škola
Dějepis
Fyzika
Odborná • naučná
Chemie
Potravinářství
Angličtina
Další knihy
Technické vědy
Strojírenství
Maturita • přijímačky
Zeměpis
Informatika
Elektrotechnické
Stavitelství • architektura
Přírodopis
Encyklopedie • atlasy
Ekonomické
Odborné předměty
Média
Kuchařky
Podnikání • Účetnictví
Ruština
Geografie
Polština
6. třída
1. třída
CD
Vysoká škola
Francouzština
Hudební výchova
Papírnictví
Podnikový management
Rock
Němčina
Pedagogické obory
3. třída
Poválečná doba
Audio
Letecká doprava
Biologie
Tanec
Kultura • umění
Historie
Informační technologie
Dějiny umění
Klasické
Komiksy • Grafické romány
Zobrazit více
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější
Nejstarší
Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastron.
Anna Kmiołek
Dostupné
476
Kč
Do košíku
Pracownia gastronomiczna Praktyczna nauka zawodu Kwalifikacja T.6
Kmiołek-Gizara Anna
Dostupné
411
Kč
Do košíku
Procesy technologiczne w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Część 2 T.6
Namysław Iwona, Górska Lidia
Dostupné
403
Kč
Do košíku
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
Dostupné
470
Kč
Do košíku
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Część 3
Zienkiewicz Marzanna
Není skladem
467
Kč
Do košíku
Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Podręcznik.Technik żywienia i usług gastronomicznych
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Není skladem
366
Kč
Do košíku
Obsługa konsumenta cz. 1 ZSZ Jargoń WSiP
Jargoń Ryszard
Není skladem
341
Kč
Do košíku
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula, Barbara Steblik-Wlaźlak
Není skladem
274
Kč
Do košíku
Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciast T.3.3.
Jarosz Krystyna
Není skladem
323
Kč
Do košíku
Obsługiwanie gości. Część 2. Kelner. Zeszyt ćwiczeń
Szajna Renata, Ławniczak Danuta
Není skladem
273
Kč
Do košíku
Magazynowanie surowców piekarskich. Kwalifikacja T.3.1. Podręcznik do nauki zawodu piekarz
Krystyna Jarosz
Není skladem
324
Kč
Do košíku
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu kucharz
Małgorzata Konarzewska
Není skladem
307
Kč
Do košíku
Nahoru
Předchozí
1
2
3
Další