Vyhledat
Zákaznická podpora
222 703 143
Po-Pá 8:00-17:00
0
Košík
0
zboží
zboží
0 Kč
(prázdné)
Košík je prázdný
Zobrazit košík
Zboží celkem
0 Kč
Bestsellery
Novinky
Cizojazyčné knihy
E-knihy
Antikvariát
Doprava a platba
Kontakt
Účet
E-knihy
Megablog
Rozhovory
Anglické knihy
Antikvariát
Kvalitní
kosmetika
Krása na prvním
místě
Přejít na stránku
Elegantní
parfémy
Ohromte všechny
skvělou vůní
Přejít na stránku
Hudební
nástroje
Objevte svůj
hudební talent
Přejít na stránku
Romány
a beletrie
Příběhy, které
žijí
Přejít na stránku
Odborná
literatura
Zdokonalte své
znalosti
Přejít na stránku
Spolehlivá
elektronika
Pro moderní
život
Přejít na stránku
Stovky
hraček
Zábava a dobrodružství
v jednom
Přejít na stránku
Kuchařky
pro každého
Vaření plné
inspirace
Přejít na stránku
MEGA VÝHODNÉ
Sběratelské záložky
Tipy na dárky
MEGA výprodej
Vše do 49 Kč
Výborné ceny
Druhá jakost
Knihy
Hračky
Parfémy
Kosmetika
Elektronika
Papírnictví
Zdraví
Lékárna
Zahrada
Domácnost
Potraviny
Chovatelství
Péče o dítě
Móda
Merchandise
Ostatní
•
WSiP
. . .
Sortiment WSiP: Potravinářství
Předškolní výuka
Základní škola
Učebnice
Cizí jazyky
Matematika
Český jazyk
Střední škola
Dějepis
Fyzika
Odborná • naučná
Chemie
Potravinářství
Angličtina
Další knihy
Technické vědy
Strojírenství
Maturita • přijímačky
Zeměpis
Informatika
Elektrotechnické
Stavitelství • architektura
Encyklopedie • atlasy
Přírodopis
Ekonomické
Odborné předměty
Média
Kuchařky
Podnikání • Účetnictví
Ruština
Geografie
Polština
6. třída
1. třída
CD
Vysoká škola
Francouzština
Hudební výchova
Papírnictví
Podnikový management
Rock
Němčina
Pedagogické obory
3. třída
Poválečná doba
Audio
Letecká doprava
Biologie
Tanec
Kultura • umění
Historie
Informační technologie
Dějiny umění
Klasické
Komiksy • Grafické romány
Zobrazit více
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější
Nejstarší
Poštovné zdarma
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 2. Podstawy technologii żywności. Podręcznik do n
Anna Kmiołek
Dostupné
Mega nabídka
591
Kč
Do košíku
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów część 1. Technologia gastronomiczna. Podręcznik
Kmiołek Anna
Skladem
579
Kč
Do košíku
Poštovné zdarma
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.2
praca zbiorowa
Dostupné
Mega nabídka
465
Kč
Do košíku
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP
praca zbiorowa
Skladem
407
Kč
Do košíku
BHP w branży gastronomicznej. Podręcznik
Piotr Dominik
Skladem
515
Kč
Do košíku
Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych
Dominik Piotr
Skladem
191
Kč
Do košíku
Poštovné zdarma
Rea. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15.1. Część 1
Dorota Czerwińska
Dostupné
Mega nabídka
555
Kč
Do košíku
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Není skladem
552
Kč
Do košíku
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Część 3
Zienkiewicz Marzanna
Není skladem
527
Kč
Do košíku
Usługi gastronomiczne HGT.12
Renata Szajna
Není skladem
507
Kč
Do košíku
Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Není skladem
525
Kč
Do košíku
Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja TG.07. Część 1
Marzanna Zienkiewicz
Není skladem
Mega nabídka
573
Kč
Do košíku
Organizowanie usług kelnerskich. Zeszyt ćwiczeń. Kelner. Kwalifikacja T.10
Szajna Renata, Ławniczak Danuta, Ziaja Alina
Není skladem
416
Kč
Do košíku
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Szkoła ponadgimn.Podręcznik
Kmiołek Anna
Není skladem
572
Kč
Do košíku
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Sarna Katarzyna
Není skladem
495
Kč
Do košíku
Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Część 1
Szajna Renata, Ławniczak Danuta
Není skladem
351
Kč
Do košíku
Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.
Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna
Není skladem
472
Kč
Do košíku
Praktyczna nauka zawodu Pracownia produkcji cukierniczej.
Kaźmierczak Magdalena
Není skladem
518
Kč
Do košíku
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Podręcznik część 1
Anna Kmiołek-Gizara
Není skladem
502
Kč
Do košíku
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 2. Technologia gastronomiczna
Kmiołek Anna
Není skladem
587
Kč
Do košíku
Nahoru
Předchozí
1
2
3
Další
Zobrazit dalších 20