Vyhledat
Zákaznická podpora
222 703 143
Po-Pá 8:00-17:00
0
Košík
0
zboží
zboží
0 Kč
(prázdné)
Košík je prázdný
Zobrazit košík
Zboží celkem
0 Kč
Bestsellery
Novinky
Cizojazyčné knihy
Předprodej
Antikvariát
Doprava a platba
Kontakt
Účet
E-knihy
Megablog
Rozhovory
Anglické knihy
Antikvariát
Stovky
hraček
Zábava a dobrodružství
v jednom
Přejít na stránku
Odborná
literatura
Zdokonalte své
znalosti
Přejít na stránku
Knihy
pro děti
Velké dobrodružství
pro malé čtenáře
Přejít na stránku
Elegantní
parfémy
Ohromte všechny
skvělou vůní
Přejít na stránku
Hudební
nástroje
Objevte svůj
hudební talent
Přejít na stránku
Spolehlivá
elektronika
Pro moderní
život
Přejít na stránku
Kuchařky
pro každého
Vaření plné
inspirace
Přejít na stránku
Kvalitní
kosmetika
Krása na prvním
místě
Přejít na stránku
MEGA VÝHODNÉ
Sběratelské záložky
Tipy na dárky
MEGA výprodej
Vše do 49 Kč
Výborné ceny
Druhá jakost
Hrabárna do 10 Kč
Knihy
Hračky
Parfémy
Kosmetika
Elektronika
Papírnictví
Zdraví
Lékárna
Zahrada
Domácnost
Potraviny
Chovatelství
Péče o dítě
Móda
Merchandise
Ostatní
•
WSiP
. . .
Sortiment WSiP: Potravinářství
Předškolní výuka
Základní škola
Učebnice
Cizí jazyky
Matematika
Český jazyk
Střední škola
Dějepis
Fyzika
Odborná • naučná
Chemie
Potravinářství
Angličtina
Další knihy
Technické vědy
Strojírenství
Maturita • přijímačky
Zeměpis
Informatika
Elektrotechnické
Stavitelství • architektura
Encyklopedie • atlasy
Přírodopis
Ekonomické
Odborné předměty
Média
Kuchařky
Podnikání • Účetnictví
Ruština
Geografie
Polština
6. třída
1. třída
CD
Vysoká škola
Francouzština
Hudební výchova
Papírnictví
Podnikový management
Rock
Němčina
Pedagogické obory
3. třída
Poválečná doba
Audio
Letecká doprava
Biologie
Tanec
Kultura • umění
Historie
Informační technologie
Dějiny umění
Klasické
Komiksy • Grafické romány
Zobrazit více
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější
Nejstarší
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów część 1. Technologia gastronomiczna. Podręcznik
Kmiołek Anna
Skladem
496
Kč
Do košíku
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Alicja Wejner
Dostupné
484
Kč
Do košíku
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Szkoła ponadgimn.Podręcznik
Kmiołek Anna
Dostupné
490
Kč
Do košíku
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Sarna Katarzyna
Dostupné
409
Kč
Do košíku
Zasady żywienia - planowanie i ocena. Szkoła zawodowa. Podręcznik do nauki zawodu
Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata, Sińska Beata, Turlejska Halina
Dostupné
490
Kč
Do košíku
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 2. Technologia gastronomiczna
Kmiołek Anna
Dostupné
490
Kč
Do košíku
Rea. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15.1. Część 1
Dorota Czerwińska
Dostupné
392
Kč
Do košíku
Usługi gastronomiczne HGT.12
Renata Szajna
Dostupné
424
Kč
Do košíku
Organizacja produkcji gastronomicznej HGT.12
praca zbiorowa
Dostupné
409
Kč
Do košíku
Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Kmiołek Anna
Dostupné
509
Kč
Do košíku
BHP w branży gastronomicznej. Podręcznik
Piotr Dominik
Skladem
436
Kč
Do košíku
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Podręcznik część 1
Anna Kmiołek-Gizara
Dostupné
397
Kč
Do košíku
Organizowanie usług kelnerskich. Zeszyt ćwiczeń. Kelner. Kwalifikacja T.10
Szajna Renata, Ławniczak Danuta, Ziaja Alina
Dostupné
346
Kč
Do košíku
Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Część 1
Szajna Renata, Ławniczak Danuta
Dostupné
334
Kč
Do košíku
Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.
Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna
Dostupné
392
Kč
Do košíku
Praktyczna nauka zawodu Pracownia produkcji cukierniczej.
Kaźmierczak Magdalena
Dostupné
433
Kč
Do košíku
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 2. Podstawy technologii żywności. Podręcznik do n
Anna Kmiołek
Dostupné
415
Kč
Do košíku
Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych
Dominik Piotr
Skladem
191
Kč
Do košíku
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP
praca zbiorowa
Skladem
249
Kč
Do košíku
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
Dostupné
490
Kč
Do košíku
Nahoru
Předchozí
1
2
3
Další
Zobrazit dalších 20