Všem českým indiánům recepty na bizoní pečeni stejně jako na tortilly, fazole, saláty a ostré omáčky na sto způsobů, ale i chalupas, zuňijskou kaši a "chléb" nebo krocana nadívaného piniovými oříšky a čokoládou.
číst celé
Všem českým indiánům recepty na bizoní pečeni stejně jako na tortilly, fazole, saláty a ostré omáčky na sto způsobů, ale i chalupas, zuňijskou kaši a "chléb" nebo krocana nadívaného piniovými oříšky a čokoládou.
schovat popis
Recenze
Kniha obsahuje velkou spoustu konkrétních receptů a opravdu mnoho z nich působí dost lákavě. A pokud si chcetete dopřávat autenticky i u nás se dá koupit bizonní maso.
Příznivcům nabubřelých, barevných, fotografiemi přecpaných publikací, bych tuto knihu nedoporučil. Nenachází se v ní jediný obrázek, což jí nijak neubírá na zajímavosti.