Hlavní struktura lékořice je tvořena pšeničnou moukou, která je pro získání tradiční chuti doplněna o další ingredience jako například cukr a melasa. Špetka Anýzového oleje se pak přidá k celkovému zintenzivnění Lékořicové chuti. Lékořice působí příznivě na sliznici žaludku, hojí žaludeční a dvanáctníkové vředy. Je vhodná při nachlazení, protože pomáhá s odkašláváním. Tradiční skandinávská černá lékořice se vaří až přibližně dvě hodiny, poté se vytvaruje, ochladí a zabalí. Vývoj tohoto sortimentu zahrnuje mnoho ruční práce. ALERGENY: Produkt obsahuje obiloviny-lepek.
\nAlergeny: produkt obsahuje obiloviny obsahující lepek
\nSložení: cukr, pšeničná mouka, melasa, lékořicový extrakt, glukózový sirup, barvivo E153, anýzový olej
\nSkladování: Skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
\nNutriční hodnoty na 100g:
\nEnergetická hodnota (kJ/kcal)
\n1316/310
\nBílkoviny (g)
\n3,7
\nTuky (g)
\n0,6
\nZ toho nasycené mastné k. (g)
\n0,1
\nSacharidy (g)
\n70
\nZ toho cukry (g)
\n48
\nVláknina (g)
\n1
\nSůl (g)
\n0,7
\n schovat popis
Recenze